Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 605 / 156 / 0
Jest to możliwe, bo terpeny też mają jakieś tam działanie psychoaktywne. Czy sposób tego kolesia rzeczywiście działa i się opłaca? Chuj wie, generalnie jak chce się innego profilu działania, to się bierze inną odmianę 😄
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 4471 / 709 / 2198
15 lutego 2023TymekDymek pisze:
Próbowaliście tych topów ujebanych haszem co sprzedają w kofikach? Podobno kocur, ale wołają po 22+ euro za gram. Za tyle to mam gram haszu, gram zioła i jeszcze zostaje na nienajgorsze wino. Myślę czy kupić ale jak znowu przepłacę za rozpierdol który nigdy nie nadchodzi, to chyba walić to.
Które miasto w Holce takie ceny? To też zależne, czasem widywałem nawet po 19-20.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2067 / 342 / 0
Czytałem dzisiaj jakiś art w necie o metodach podbijania fazy po mj. Oprócz znanego mango (na moje lipa próbowałem wielokrotnie i było tak samo) podobno działanie bardzo wzmacniają kannabinoidy zawarte w czekoladzie gorzkiej. Ktoś próbował? Albo na kogoś zadziałało wyraźnie mango albo inna metoda? I nie chodzi mi o inne dragi/alko
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2532 / 602 / 0
Nie wydaje mi się,żeby substancje z czekolady wzmacniały,jeśli "wzmacniają",to właśnie jako kolejna substancja.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4471 / 709 / 2198
A co takiego niesamowitego ma gorzka czekolada, co mogłoby wzmonić fazę kannaboidów? Gdzieś jakieś badania na ten temat były? Ona prócz węgli, tłuszczów i białka - chociaż nie wiem, ile tam białka czoko może może mieć, to więcej nic nie ma, prócz cukru. Nie wiem, teoretycznie chyba alkoholem tylko możesz podbić fazę, ewentualnie pogorszyć stan. Ale podbijania fazy jedzeniem lub innymi pierdołami nigdy nie słyszałem (aby było skuteczne oczywiście).
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2532 / 602 / 0
alkoholem,i każdą inną możliwa substancją.Ale to nie jest wzmacnianie,tak jak grejpfrut faktycznie wzmacnia DXM,tylko dodawanie od siebie.

Kakao zawiera fenyloetyloamine i inne substancje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1764 / 593 / 0
Prawdziwa czekolada z co najmniej 3/4 kakao NIE o obniżonej zawartości tłuszczu zapewne coś tam może zmienić. PEA i od cholery innych rzeczy zawartych w kakao lekki haj daje nawet bez niczego. Ja zawsze lubiłem to połączenie, najpierw spalić za dużo a potem napełnić się czekoladą. Oczywiście gówno od Milki tutaj nie zadziała.
  • 4471 / 709 / 2198
Czyli co, faktycznie w tym przypadku ładować się czekoladą, która jest gorzka? Jakie tam mogą być różnice pomiędzy typowo białą czekoladą, a czekoladą 80% gorzkiego?
  • 481 / 73 / 0
@TymekDymek @aurora20 jeśli chodzi o prawdziwe kakao do picia, tłuszczami to polecam wpisać frazę,,kakao ceremonialne". Jest sprzedawane w sprasowanych ,,tabsach", wrzuca się je do mleka ok. 5g na 400ml i gotuje się na mleku ok. 30 min. Z tego wychodzi tłusty pełnowartościowy napój. Niektórzy, mowia, że zamiast kawy piją to kakao z rana.
  • 2067 / 342 / 0
20 lutego 2023TymekDymek pisze:
Prawdziwa czekolada z co najmniej 3/4 kakao NIE o obniżonej zawartości tłuszczu zapewne coś tam może zmienić. PEA i od cholery innych rzeczy zawartych w kakao lekki haj daje nawet bez niczego. Ja zawsze lubiłem to połączenie, najpierw spalić za dużo a potem napełnić się czekoladą. Oczywiście gówno od Milki tutaj nie zadziała.
Ja bardzo żałuję, że w czasach mojej młodości wypracowałem nawyk wzmacniania mj piwkiem, bo się za bardzo przyzwyczaiłem i teraz kusi iść po browara do zioła. W szczególności jak w danym dniu chcę się skuć np 2 czy 3 raz kiedy dopalanie już słabo robi. Szukam zdrowszych alternatyw spróbuję z czoko dzięki panowie
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
Zablokowany
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.