Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 497 / 12 / 0
mnie usypia resident sleeper mega
ale ogółem to fajnie podbija, w ilości sztuk jeden
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1106 / 221 / 0
Mi głównie chodzi o rzyganko przy mocniejszych opio, sedacja sama w sobie już jest duża, co w połączeniu z difką mi często niezbyt odpowiada. Coś byście polecili w tym kierunku? Nawet nie musi być antyhistamina, jeśli jest coś co pomaga? Czy polprazol przed warto wrzucić, czy nic to nie da?
  • 3675 / 608 / 1
opio działaja na srodki autonomiczne tak, ze m. in pobudza osrodek wymiotny. oddechowy to wiadomo. pantoprazol nie pomoże.
może antyhistaminy H1, prometazyna, aviomarin, imbir, może coś dla chemioterapeutyków na rzyganie (nie uwzględniam niebezpieczenstwamixów!!!!)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1106 / 221 / 0
Polprazol to akurat omeprazol - nie wiem, czy jest jakaś wielka różnica. Z tych antyhistamin która miałaby najmniej sedatywne działanie?
  • 3675 / 608 / 1
wszystkie niestety mają, zalezy od dawki, wiesz. poza tym, prometazyna jest w skladzie lean sizzrup, nie bez powodu. uwzględnij ryzyko. nic ci więcej nie powiem. z panem bogiem
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 48 / 6 / 0
Dla pełnej jasności - owe antyhistaminy niwelują jedynie wyrzut, czy mają też wpływ na samą jakość doznań po zażyciu kodeiny?
  • 1916 / 335 / 2
Ja przeważnie używam cetyryzyny (Amertil) i jest spoko, koszt śmieszny a coś tam pomaga.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Siema, dopiero zaczynam swoją przygodę z tego typu substancjami i prosiłbym was o polecenie mi czegoś o podobnym działaniu jak koda. Wczoraj pierwszy raz spróbowałem kody i bardzo przyjemnie mi było, ale teraz chciałbym spróbować coś innego z również przyjemną fazą do wieczornego chillu. Co polecacie?
  • 657 / 93 / 0
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 913 / 0
@Wojciieszek
Jak wyżej pisano PST, ja od siebie mogę polecić tramadol, makiwarę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.