Niedługo zamawiam w chuj tabaki. Mam kilka swoich ulubionych.
Dzisiaj leci President i Redbull.
Dziś zrobiłem małe zakupy i obecnie mam na stanie po 1 paczce: redbulla, gawitha czarnego, medicated no 99 i ozona cherry (c-type). Do gustu nie podchodzi mi zbytnio tylko wiśniowa ozona- chyba na przyszłość podziękuję owocowym tabakom. Bardzo mi natomiast podchodzi medicated z uwagi na jego kopnięcie- mocniejesze to nawet od redbulla. Moim zdaniem najlepsze kreski to mix medicated z redbullem oraz gawitha czarnego z medicated/redbullem. Oba mixy łączą dopaminowo-nikotynowe kopnięcie z fajnym eukaliptusowym/miętowym smakiem. Wciągam dość sporo jak miałem samego gawitha to schodził mi nawet w 2 dni (ale to z zarwanymi nockami też).
20 października 2020RinTohsaka pisze: W takim razie polecam Ozony, np. pomarańczową czy malinową. Moc jest umiarkowana, smak trochę sztuczny, ale to dobry temat na początek przygody z tabaką. Przyjemny jest też Gawith Apricot, tylko tutaj moc jest już całkiem spora. Ozona to generalnie dobra tabaka, mimo kilkuletniego doświadczenia i napierdalania głównie schmalzerów lubię wrócić do Ozony.
Potem ten zapach wiśni czy pomarańczy trzyma się pół dnia :/
Polecałem już tabakę JBR blue ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Opakowanie 10g w tabakierni kosztuje 21zł. jednak było warto(5) Pierwsze zaciągnięcie i poczucie to jest TO - obie mocne i wyraziste. Tani czarny Gawith Apricot daje rade(-4), ale mnie się to cholerstwo przejadło.
W przeciwieństwie do tytoniu palonego lub żutego.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.