Niedługo zamawiam w chuj tabaki. Mam kilka swoich ulubionych.
Dzisiaj leci President i Redbull.
Dziś zrobiłem małe zakupy i obecnie mam na stanie po 1 paczce: redbulla, gawitha czarnego, medicated no 99 i ozona cherry (c-type). Do gustu nie podchodzi mi zbytnio tylko wiśniowa ozona- chyba na przyszłość podziękuję owocowym tabakom. Bardzo mi natomiast podchodzi medicated z uwagi na jego kopnięcie- mocniejesze to nawet od redbulla. Moim zdaniem najlepsze kreski to mix medicated z redbullem oraz gawitha czarnego z medicated/redbullem. Oba mixy łączą dopaminowo-nikotynowe kopnięcie z fajnym eukaliptusowym/miętowym smakiem. Wciągam dość sporo jak miałem samego gawitha to schodził mi nawet w 2 dni (ale to z zarwanymi nockami też).
20 października 2020RinTohsaka pisze: W takim razie polecam Ozony, np. pomarańczową czy malinową. Moc jest umiarkowana, smak trochę sztuczny, ale to dobry temat na początek przygody z tabaką. Przyjemny jest też Gawith Apricot, tylko tutaj moc jest już całkiem spora. Ozona to generalnie dobra tabaka, mimo kilkuletniego doświadczenia i napierdalania głównie schmalzerów lubię wrócić do Ozony.
Potem ten zapach wiśni czy pomarańczy trzyma się pół dnia :/
Polecałem już tabakę JBR blue ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Opakowanie 10g w tabakierni kosztuje 21zł. jednak było warto(5) Pierwsze zaciągnięcie i poczucie to jest TO - obie mocne i wyraziste. Tani czarny Gawith Apricot daje rade(-4), ale mnie się to cholerstwo przejadło.
W przeciwieństwie do tytoniu palonego lub żutego.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.