Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Ja miałem dwa rózne zrzuty tych goldow. Jedne byly slabe ale MDMA a ostatnio przyjechaly na spidzie. Normalnie wala scierwem na pillreport są
Kolor: Jasno niebieskie
Logo: Wizerunek buddy na odwrocie
Kształt: Okrągła
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy: Sierpień 2015
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Słaba pixa. Przy innych dropsach wystarczała mi połówka żeby ładnie się porobić, a tej zjadłem 3/4 i wprawdzie jakaś tam faza była (typowa dla pixy) ale krótko trzymała. Jeśli komuś miałbym polecić to co najwyżej na pierwszy raz albo jeśli ktoś nie potrzebuje dłuższej fazy.
Ocena: 2/5
Efekty jakie mi towarzyszyły (1 tabletka) wielka, wręcz olbrzymia euforia (nieoczekiwane napady śmiechu), chęć tańczenia, fantastyczne czucie muzyki oraz dużo dużo rozmowy.
[ external image ]
Kolor: Jasno niebieskie z ciemniejszymi plamkami
Logo: Znaczek Mitsubishi
Kształt: walec, rant gładki, część z logiem płaska logo wklęsłe a spód pixy zaokrąglony jak kulka
Gdzie kupione: wrocław
Kiedy: Maj 2015
Opis: euforia gadatliwość,podniesione libido, dobrze sie rymowało można śmiało pisać wersy. po 2 naraz mielenie ryjem i lekkie zdretwienie górnej wargi oraz uczucie zapadania się w podłoże na którym siedzimy. oceniam na 7/10 mogły by być większe ale nie narzekałem.
Powód: Poprawka po zgłoszeniu
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
ktos jadl muszelki <shelle??> ? kolor zolty/pomaranczowy, ksztalt muszelki.
podobno dobre, ale wiadomo ze ziom nie powie ze slabe ;)
12 zl za sztuke to godziwa cena ?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.