Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 56 / 3 / 0
#fourelem
Ja miałem dwa rózne zrzuty tych goldow. Jedne byly slabe ale MDMA a ostatnio przyjechaly na spidzie. Normalnie wala scierwem na pillreport są
  • 2 / / 0
Nazwa: Budda
Kolor: Jasno niebieskie
Logo: Wizerunek buddy na odwrocie
Kształt: Okrągła
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy: Sierpień 2015
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Słaba pixa. Przy innych dropsach wystarczała mi połówka żeby ładnie się porobić, a tej zjadłem 3/4 i wprawdzie jakaś tam faza była (typowa dla pixy) ale krótko trzymała. Jeśli komuś miałbym polecić to co najwyżej na pierwszy raz albo jeśli ktoś nie potrzebuje dłuższej fazy.
Ocena: 2/5
  • 291 / 7 / 0
Fourelem te goldy to koło jakich chupa chipsów stawiasz chodzi mi o kolor? Jadł ktoś zielone smerfy?
  • 1 / / 0
Witam, jako absolutny amator, potrzebuje informacji na temat fioletowych grzybków Mario (chodzi mi tutaj o możliwy skład i ile mg)
Efekty jakie mi towarzyszyły (1 tabletka) wielka, wręcz olbrzymia euforia (nieoczekiwane napady śmiechu), chęć tańczenia, fantastyczne czucie muzyki oraz dużo dużo rozmowy.

[ external image ]
  • 440 / 30 / 0
To było MDMA kochany.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 8 / 0
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Jasno niebieskie z ciemniejszymi plamkami
Logo: Znaczek Mitsubishi
Kształt: walec, rant gładki, część z logiem płaska logo wklęsłe a spód pixy zaokrąglony jak kulka
Gdzie kupione: wrocław
Kiedy: Maj 2015
Opis: euforia gadatliwość,podniesione libido, dobrze sie rymowało można śmiało pisać wersy. po 2 naraz mielenie ryjem i lekkie zdretwienie górnej wargi oraz uczucie zapadania się w podłoże na którym siedzimy. oceniam na 7/10 mogły by być większe ale nie narzekałem.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawka po zgłoszeniu
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 36 / 2 / 0
Jadł ktoś może białe ze znaczkiem playboya?
  • 23 / 1 / 0
Różowe domina Sosnowiec wie ktoś coś?
  • 48 / 9 / 0
przelecialem pare stron wstecz, ale nie znalazlem opisu wiec zapytam.
ktos jadl muszelki <shelle??> ? kolor zolty/pomaranczowy, ksztalt muszelki.
podobno dobre, ale wiadomo ze ziom nie powie ze slabe ;)
12 zl za sztuke to godziwa cena ?
  • 1 / / 0
Niebieskie wybite logo diamentu. Ktoś zna ?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.