Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1864 / 701 / 0
@CieplaPoduszka
Smono 1 vaporizer konwekcyjny
XMAX Vital
Nad tymi się zastanawiam, ewentualnie fenix mini.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1455 / 596 / 0
@LOBO87 same tanie no-name'y poza fenixem wedlug mnie popelniasz blad bo to pozorna oszczednosc w takich nawet baterii nie wymienisz predzej czy pozniej skonczy sie kupieniem nowego i tak . Przerabialem to , kupilem jakiegos chinczyka ktory sie oczywiscie zjebal po niecalym roku a vapcap sluzy mi juz 3lata bez zarzutu . Potraktuj to jako inwestycje , wydasz wiecej na poczatku ale zaoszczedzisz na ilosci ziola w dluzszej persepktywie bedziesz na +
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1864 / 701 / 0
To fenixa pewnie zakupię.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2042 / 336 / 0
29 grudnia 2022CieplaPoduszka pisze:
Jednak :liść: nie jest dla wszystkich jak widac nawet stosunkowo lagodne efekty jaki wywoluje przerastaja niektorych . Dla nich pozostaje tylko CBD i waleriana czy inne uspokajacze .
Niekoniecznie. Mogą nadal korzystać z dobrodziejstw marihuany, nawet tej ultramocnej z apteki typu 20-22% THC. Wystarczy zaopatrzyć się w dobrej jakości CBD np olej. 2-3 krople przed paleniem marihuany/THC i efekty są zgoła odmienne, schizy gasną jak po benzodiazepinach a jednocześnie utrzymujemy konopny haj.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2532 / 602 / 0
A ja myślę,że każdy jest w stanie nauczyć się ogarniać tą faze i się nią cieszyć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 5 / 0
Co do vapka to X-MAX Starry 3.0 polecam, mam już jakiś czas i jestem zadowolony, 289zł na Vapefully :)
  • 4425 / 707 / 2117
@LOBO87 dym za gorący? Nigdy mi to nie przeszkadzało, albo nie jestem na to podatny. Z lufy najbardziej pasuje, bo praktycznie najłatwiejsza/najszybsza metoda konsumpcji zioła.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2042 / 336 / 0
Paląc z lufy ściagamy minimalne buszki na małym ogniu, wciągamy delikatnie THC i przygaszamy lufkę metalową częścią od zapalniczki. W ten sposób dym nie jest gorący (jak w przypadku choćby spalenia lufy na 2 hity) a i oszczędność najwyższa przy spalaniu lufą. Polecam.

btw sama lufka musi być b niezdrowa, nie ma co się sprzeczać. Chociaż i tak szkody dzienne palacza papierosów są nieporównywalnie wyższe. Ale takie mikro machy to harm reduction bo gorący dym musi być b szkodliwy :ręka:
A tymczasem 2 mg klonazepamu, 1 tyskie i do pracy a zioło po robocie już tylko i wyłącznie aż do spania :liść:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 480 / 73 / 0
Opiszę wam moja ostatnia akcje. Mam bardzo niska tolerancję na zioło, jedno nabicie 0,1g w vapo rozdzielam na 2, 3 podejścia w ciągu 3 h. Pragnę wspomnieć, że w grudniu ,,więcej" paliłem niż normalnie, czyli 3 razy w tyg. Po 0,1 g na dzień. 10g przypisanego suszu z sierpnia cały czas posiadam.

Byłem na imprezie, zjarałem 0,1g z nabicia vapo na raz. Siedzę, fajnie, i wjeżdża blant po godzinie od pierwszego zjarania. Wziąłem 4 male buchy miksu aurora 20 i red. No i na 15 min cały blady się zrobiłem, dziwne uczucie, serce bardzo mocno waliło jak nigdy, nie mogłem się skupić na grze karcianej, jakby mi odjęło umiejętność czytania, dziwne poczucie się pojawiło jakby chciało mi się bardzo sikać, poszedłem do toalety i wysikałem z 5 kropelek. Wypiłem moje antidotum w postaci olejku cbd i myślę, że to bardzo mi pomogło. Posiedziałem tak ok.15 min zajebany, nie wiedziałem co się dzieje i pyk wszystko wróciło do normy, nagle wszyscy mówią mi ,,o nawet masz wypieki, wcześniej blady byłeś jak sciana" wróciłem do gry, wjechało super uczucie, chill i najlepszy stan. Kiedy mi się zaczęło poprawiać, to reszta zaczęła zamulać.

No dziwna akcja, zrobiło mi się na 15 min bardzo źle a potem nagle bardzo dobrze jak nigdy po ziółku.
  • 605 / 156 / 0
Przecie to zwykła bladawka, pewnie samo by przeszło, najlepiej wtedy zjeść coś słodkiego i się napić.
Podejrzewam, że tytoń z blanta cię przydymił
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 17:40:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770226752'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.