Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
369
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
336
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
12%
Nie, nie dziala.
199
19%

Liczba głosów: 1033

ODPOWIEDZ
  • 693 / 9 / 0
Jasne, tylko wenla jest tak słaba, że aby poczuć noradrenaline zaleca się dawkę 225mg minimum.
  • 454 / 28 / 0
aree1987 dla kogo slaba to słaba... na mnie pół tabletki 37,5mg (czyli ok 19 mg wenli) działało silniej spidująco niz jakikolwiek inny lek przeciwdepresyjny który brałem w życiu w dawce terapeutycznej a było ich bardzo wiele... to jak działa lek okazauje sie jak widac bardzo względne..zaleznie od konkretnego organizmu...
  • 1743 / 26 / 0
Ano, bo SSRI to antydepresanty o jednym z głównych potencjałów aktywacyjnych (podobnie jak np. dezypramina) to i speed po nich taki "swojego rodzaju" się załancza. Ja go odczuwałem po Paro, natomiast sertralina działała na mnie hujowo (nic nie jadłem, wymioty i totalnie nie mogłem się skupić i zasnąć).
  • 87 / 5 / 0
4Dni biore łeb mi spuchł napierdala mocno ktoś zna jakieś magiczne tablety na ból głowy?
pozdrawiam
  • 1743 / 26 / 0
Antidol %-D
  • 87 / 5 / 0
Clonazepamem sie ratuje jak łeb napierdala pomaga więc to chyba nerwicowe...
  • 203 / 1 / 0
klony lekiem na wszystko ,wiadomo :-D
  • 1 / / 0
można sertralinę przedawkować?
słyszałem o zespole serotoninowym, ale czy przy jakich dawkach staje się to niebezpieczne?
  • 6 / / 0
Ja wczoraj bylam u psychiatry i poprosilam o sertraline.Zapisal mi Asertin 50,a ja glupia wzielam na 1 dzien 200mg. :kotz: :kotz: :kotz: :kotz: :wall: juz kiedys bralam ten lake (jakos 8 miesiecy temu) i najgorsze byly pierwsze 2 tyg,mialam wrazenie,ze mi sie pogorszylo i to znacznie.Nie poddalam sie mimo wszytsko i po 3 tygodniu nastapil przełom.Cos niesamowitego,bardzo dobry nastroj,totalne wyluzowanie i uśmiech na twarzy :*)
  • 87 / 5 / 0
Biore 11dni zmalały natręctwa myślowe ale fobia nadal jest...Dawka 50
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.