Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
1. Kontruje alko.
2. Pobudza.
3. Daje lekkość. (mniejsza niż 3mmc, ale jednak)
4. Euforia. <33
5. Gadka.
6. Tańce!
Z minusów to:
Bez benzo nie zaśniesz.
Max 1 impreza (Na drugi dzień pusta stymulacja, a na niektórych nawet nie działa).
Jest coś lepszego, czy ja o czymś nie wiem?
Niby podobne do fety, ale feta wypiernicza serce i daje nerwowość, nie mam eufo.
W porównaniu do ketonów bajka, bo działa dłużej, nie trzeba jeść 300mg oraz brak chęci na wciąganie co 30min.
I tylko tyle? Nic nie dojadać? Będzie mnie trzymało przez całą imprezę (do ok 6-7 rano)?
20 lipca 2017Kochanek Heleny pisze: Legalne ale nie nadaje się ani do ciągów ani do pracy.
Pracy na zasadzie łazenia i ogarniania czy tam przynieś, wynies.
Do kompa nie nadaje się.
Wrzuta musi być odpowiednia.
Ja wrzucałem 100mg z rana i micro dawki co 2-2,5h.
17 sierpnia 2017mucha__ pisze: Dlaczego tak mało osób używa tego odczynnika? Od czasów 3mmc nie spotkałem nic lepszego.
1. Kontruje alko.
2. Pobudza.
3. Daje lekkość. (mniejsza niż 3mmc, ale jednak)
4. Euforia. <33
5. Gadka.
6. Tańce!
Z minusów to:
Bez benzo nie zaśniesz.
Max 1 impreza (Na drugi dzień pusta stymulacja, a na niektórych nawet nie działa).
Jest coś lepszego, czy ja o czymś nie wiem?
Niby podobne do fety, ale feta wypiernicza serce i daje nerwowość, nie mam eufo.
W porównaniu do ketonów bajka, bo działa dłużej, nie trzeba jeść 300mg oraz brak chęci na wciąganie co 30min.
Legit 4fma NIE zbije benzo.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Nie podkład z benzo tylko na sen 1mg xana + piwo. (Nie mam tolerki)
Kompletnie bezsensu..
Na tym forum benzo stosuje się pod wszystko. Nawet jak nie ma prawa podzialac...
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.