Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 497 / 17 / 0
Dlaczego tak mało osób używa tego odczynnika? Od czasów 3mmc nie spotkałem nic lepszego.

1. Kontruje alko.
2. Pobudza.
3. Daje lekkość. (mniejsza niż 3mmc, ale jednak)
4. Euforia. <33
5. Gadka.
6. Tańce!

Z minusów to:

Bez benzo nie zaśniesz.
Max 1 impreza (Na drugi dzień pusta stymulacja, a na niektórych nawet nie działa).

Jest coś lepszego, czy ja o czymś nie wiem?

Niby podobne do fety, ale feta wypiernicza serce i daje nerwowość, nie mam eufo.

W porównaniu do ketonów bajka, bo działa dłużej, nie trzeba jeść 300mg oraz brak chęci na wciąganie co 30min.
  • 308 / 17 / 0
Ile mogę maksymalnie przerobić tej substancji w trakcie imprezy tak, aby zasnąć jakoś w ciągu dnia po imprezie?
  • 104 / 4 / 0
24 sierpnia 2017Southh pisze:
Ile mogę maksymalnie przerobić tej substancji w trakcie imprezy tak, aby zasnąć jakoś w ciągu dnia po imprezie?
celuj około 90 mg
  • 308 / 17 / 0
@up

I tylko tyle? Nic nie dojadać? Będzie mnie trzymało przez całą imprezę (do ok 6-7 rano)?
  • 104 / 4 / 0
Tak, nic nie dojadaj bo spotegujesz zwale. Ogolnie FMA pokazuje potencjal przy 200 ale wtedy zapomnij o spaniu
  • 9603 / 1893 / 2
20 lipca 2017Kochanek Heleny pisze:
Legalne ale nie nadaje się ani do ciągów ani do pracy.
Przy podaniu sniff nadaje się do pracy.
Pracy na zasadzie łazenia i ogarniania czy tam przynieś, wynies.
Do kompa nie nadaje się.

Wrzuta musi być odpowiednia.
Ja wrzucałem 100mg z rana i micro dawki co 2-2,5h.
17 sierpnia 2017mucha__ pisze:
Dlaczego tak mało osób używa tego odczynnika? Od czasów 3mmc nie spotkałem nic lepszego.

1. Kontruje alko.
2. Pobudza.
3. Daje lekkość. (mniejsza niż 3mmc, ale jednak)
4. Euforia. <33
5. Gadka.
6. Tańce!

Z minusów to:

Bez benzo nie zaśniesz.
Max 1 impreza (Na drugi dzień pusta stymulacja, a na niektórych nawet nie działa).

Jest coś lepszego, czy ja o czymś nie wiem?

Niby podobne do fety, ale feta wypiernicza serce i daje nerwowość, nie mam eufo.

W porównaniu do ketonów bajka, bo działa dłużej, nie trzeba jeść 300mg oraz brak chęci na wciąganie co 30min.
Jak można pod to walić benzo?
Legit 4fma NIE zbije benzo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 497 / 17 / 0
@up.
Nie podkład z benzo tylko na sen 1mg xana + piwo. (Nie mam tolerki)
  • 9603 / 1893 / 2
Jak chcesz zbić imao przy użyciu benzo?
Kompletnie bezsensu..

Na tym forum benzo stosuje się pod wszystko. Nawet jak nie ma prawa podzialac...
Wchodzić i głosować
  • 1043 / 146 / 0
Fma jest bardzo słabym imao z tego co pamiętam, benzo normalnie działa.
  • 9603 / 1893 / 2
Kochanka heleny poczytaj o 60godz bez snu.
Może te nowy sorty takie są, ale stare klepaly jak należy.
Pozdro R
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.