Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 497 / 17 / 0
Dlaczego tak mało osób używa tego odczynnika? Od czasów 3mmc nie spotkałem nic lepszego.

1. Kontruje alko.
2. Pobudza.
3. Daje lekkość. (mniejsza niż 3mmc, ale jednak)
4. Euforia. <33
5. Gadka.
6. Tańce!

Z minusów to:

Bez benzo nie zaśniesz.
Max 1 impreza (Na drugi dzień pusta stymulacja, a na niektórych nawet nie działa).

Jest coś lepszego, czy ja o czymś nie wiem?

Niby podobne do fety, ale feta wypiernicza serce i daje nerwowość, nie mam eufo.

W porównaniu do ketonów bajka, bo działa dłużej, nie trzeba jeść 300mg oraz brak chęci na wciąganie co 30min.
  • 308 / 17 / 0
Ile mogę maksymalnie przerobić tej substancji w trakcie imprezy tak, aby zasnąć jakoś w ciągu dnia po imprezie?
  • 105 / 4 / 0
24 sierpnia 2017Southh pisze:
Ile mogę maksymalnie przerobić tej substancji w trakcie imprezy tak, aby zasnąć jakoś w ciągu dnia po imprezie?
celuj około 90 mg
  • 308 / 17 / 0
@up

I tylko tyle? Nic nie dojadać? Będzie mnie trzymało przez całą imprezę (do ok 6-7 rano)?
  • 105 / 4 / 0
Tak, nic nie dojadaj bo spotegujesz zwale. Ogolnie FMA pokazuje potencjal przy 200 ale wtedy zapomnij o spaniu
  • 9669 / 1904 / 2
20 lipca 2017Kochanek Heleny pisze:
Legalne ale nie nadaje się ani do ciągów ani do pracy.
Przy podaniu sniff nadaje się do pracy.
Pracy na zasadzie łazenia i ogarniania czy tam przynieś, wynies.
Do kompa nie nadaje się.

Wrzuta musi być odpowiednia.
Ja wrzucałem 100mg z rana i micro dawki co 2-2,5h.
17 sierpnia 2017mucha__ pisze:
Dlaczego tak mało osób używa tego odczynnika? Od czasów 3mmc nie spotkałem nic lepszego.

1. Kontruje alko.
2. Pobudza.
3. Daje lekkość. (mniejsza niż 3mmc, ale jednak)
4. Euforia. <33
5. Gadka.
6. Tańce!

Z minusów to:

Bez benzo nie zaśniesz.
Max 1 impreza (Na drugi dzień pusta stymulacja, a na niektórych nawet nie działa).

Jest coś lepszego, czy ja o czymś nie wiem?

Niby podobne do fety, ale feta wypiernicza serce i daje nerwowość, nie mam eufo.

W porównaniu do ketonów bajka, bo działa dłużej, nie trzeba jeść 300mg oraz brak chęci na wciąganie co 30min.
Jak można pod to walić benzo?
Legit 4fma NIE zbije benzo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 497 / 17 / 0
@up.
Nie podkład z benzo tylko na sen 1mg xana + piwo. (Nie mam tolerki)
  • 9669 / 1904 / 2
Jak chcesz zbić imao przy użyciu benzo?
Kompletnie bezsensu..

Na tym forum benzo stosuje się pod wszystko. Nawet jak nie ma prawa podzialac...
Wchodzić i głosować
  • 1049 / 147 / 0
Fma jest bardzo słabym imao z tego co pamiętam, benzo normalnie działa.
  • 9669 / 1904 / 2
Kochanka heleny poczytaj o 60godz bez snu.
Może te nowy sorty takie są, ale stare klepaly jak należy.
Pozdro R
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.