Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja muszę się naprawdę zmuszać do jedzenia, bo często na fazie ssanie w żołądku zalewam piwem. No i wiadomo - choć szczęka lata jak u mojej sp. babci to na myśl o przeżuwaniu odechciewa się momentalnie.
No ale gdy wygra rozsądek polecam:
Gotowane jajko (najlepiej na miękko, pomidor, kawałek mięsa, najlepiej jak najmniej przetworzone i świeże i (to ważne) posypane wszystko natką pietruszki.
Dlaczego natką? Ja akurat bardzo lubię, ale jak przestudiować tabele wartości odżywczych, to natka pietruszki jest absolutnym rekordzistą ...
Taka suplementacja działa! Świeże i bogate w składniki jedzenie da ci dziesięć razy lepsze efekty niż tabletka z "multiwitamina"
- jedzenie, nawet na siłę.
- nawodnienie bo ciągle się sika
-witamina C, magnez i potas
- w przypadkach mega złego samopoczucia albo obowiązków następnego dnia -Benzo
No i oczywiście spanie
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.
Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
Podziel się posiłkiem, chamie
A uzywajac slowa suplementacja nie mam na mysli tylko tabletki multiwitamina, tu kolega o tej natce pietruszki bardzo dobrze mowi. Ja ogolnie polecam wcisnac razem z ostatnia kreska gorzka czekolade np z sokiem aloesowym - na trzezwo kozak polaczenie, bogactwo witamin. Na fazie ta czekolade je sie na sile, ale warto jak chcemy przygotowac psyche na ciezkie chwile poamfetaminowe
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.