Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Wie ktoś coś na temat niebieskiej 4listnej koniczyny? Ma cyfrę 4 po jednej stronie. Dostałem je w zachodniopomorskim.
  • 608 / 59 / 0
@glivh 180-200mg MDMA, konczynki bywały też na 4cmc ale w czasach długo przez delegalem w 2018.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 30 / 2 / 0
Nazwa: Bomba

Kolor: Biały

Kształt: Okrągły - mała i gruba pigułka

Logo: Bomba z lontem

Gdzie kupione: Okolice Gliwic (Śląsk)

Kiedy kupione: Marzec/Kwiecień 2019r.

Sposób przyjęcia: Oral

Opis działania: Euforia i działanie podobne do innych psychodelików

Ocena działania: Dla mnie 9/10

Dodatkowe komentarze: Brałam parę razy, działa podobnie jak psychodelik szczególnie w większych ilościach (2-3 piguły - euforia, falowanie obrazu, wyostrzone kolory i fraktale), jakiś czas temu ktoś pisał że są podobno na 2C-B, i tak też mi się wydaje z tego co czułam, ogólnie jak ktoś lubi takie fazy to polecam %-D
  • 12 / 1 / 0
Hejka ostatnio u zioma pojawiło się pare talerzy wiecie może co w nich jest albo jak robią XD a więc zacznijmy:
JurasicPark brązowy (głowa dinozaura)
Fioletowe givenchy(kwadrat z labiryntem)
Niebieskie Telegramy (kwadrat w środku ikonka czatu)
Zielone Koniczyny (koniczyna)
Skitelssy niebieskie czerwone zielone (zaokrąglony prostokąt i napis skitells)
:extasy: :extasy: :liść:
  • 12 / 1 / 0
Hejka ostatnio u zioma pojawiło się pare talerzy wiecie może co w nich jest albo jak robią XD a więc zacznijmy:
JurasicPark brązowy (głowa dinozaura)
Fioletowe givenchy(kwadrat z labiryntem)
Niebieskie Telegramy (kwadrat w środku ikonka czatu)
  • 429 / 64 / 0
13 maja 2020MikiZAmeryki pisze:

Koniczyny kiedyś były na 4-HO-MiPT jeśli się nie mylę
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Żółte punishery, miał ktoś styczność? Pozdro
  • 1 / / 0
Wiecie może co to za piksy i jak robią?
SZARE ROLL'S ROYCE
Nigdy się z nimi nie spotkałem /futer
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 429 / 64 / 0
14 maja 2020Ziomek544 pisze:
Żółte punishery, miał ktoś styczność? Pozdro
Wrzuć zdj bo punisherow jest w chuj
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Wiadomo cos o heisenbergach fioletowych ?
Ziomek mowi ze Niby z holandi ;P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.