Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
16 sierpnia 2019A-CoA pisze: Wszystko jedno, pod językiem szybciej zacznie się wchłaniać, ale z układu pokarmowego też wejdzie.
100uq na prawie pusty żołądek po 30min pierwsze efekty. Nie czuje potrzeby żeby przyspieszać wejście kartonu trzymaniem pod językiem.
Zrozumiałem to kiedy pod język wrzuciłem 300uq. Do tej pory trudno mi pisać. Raporty o bad tripach są przereklamowane... Było wykurwiście
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.