Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 19 / 0
Jaka dawka i sposób podania do nauki?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 52 / / 0
odradzam pentedron do nauki...u mnie jest tak że po pentedronie nigdy nie mogę się skupić na jednej czynności,do tego mam problemy żeby cokolwiek zapamiętać...amfa chyba do uczenia jest lepsza
  • 52 / / 0
dobra feta trafia się tak samo jak np.dobry pentedron,3mmc itd...nie każdy sort jest taki sam...a do tego dochdzi to z czym jest ożeniona..ostatnimi czasy często z kreatyną,ale udało mi się nie dawno wyrwać w miarę czystą
  • 678 / 1 / 0
tj. 5-8% czystości?
delikatny jestem na zwale.
  • 160 / 3 / 0
myślę że prawie 20%
  • 52 / / 0
ciężko powiedzieć ile procent,ale w porównaniu z tym co brałem wcześniej o niebo lepsza...przynajmniej działała jak amfa...200mg i.v i klepało jak trzeba
  • 111 / 10 / 0
Zauważyliście brak depresji w życiu na trzeźwo po ciągach? Kiedyś po mefie miałem problemy z życiem na trzeźwo, tzn dziwne myśli, spiski w głowie jakieś dziwne układane myśli gdy ktoś np. gada do mnie. Tak depresyjnie. Tutaj po ciągu np. 4 dni, jestem przez 2 dni zmęczony ale nie występuje w ogóle depresja miałem z tym kiedyś problem teraz nie ma nic takiego. Wiem, że to śmieszne ale jedynie co mogę wytłumaczyć to branie tego środka.

Tak to popijam GBL
i miesiąc, dwa wcześniej etizolam leciał.

Teraz jestem na trzeźwo już 3 miesiące jak jestem trzeźwy nie ma depresji oczywiście gdy biore penciaka też jej nie ma (tylko czasami dziwne jazdy ale to już normalne na tym środku).

Ma ktoś taki efekt uboczny po ciągach po pencie?
  • 52 / / 0
psychozy i lęki
  • 36 / / 0
Prostym wyjaśnieniem byłoby pewnie, że mefedron to zachłanny pożeracz serotoniny, której pentedron chyba w ogóle nie rusza. Inna sprawa, że i tak nie powinieneś mieć lekko.
  • 205 / 1 / 0
Stosowal ktos neuroleptyki na zjazd po pencie? Niedlugo mam miec Zolafren i Rispolept i chodzi mi czy np. pomoga zwolnic gonitwe mysli itp. itd. jak to po pencie najczesciej wystepuje
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.