Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 19 / 0
Jaka dawka i sposób podania do nauki?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 52 / / 0
odradzam pentedron do nauki...u mnie jest tak że po pentedronie nigdy nie mogę się skupić na jednej czynności,do tego mam problemy żeby cokolwiek zapamiętać...amfa chyba do uczenia jest lepsza
  • 52 / / 0
dobra feta trafia się tak samo jak np.dobry pentedron,3mmc itd...nie każdy sort jest taki sam...a do tego dochdzi to z czym jest ożeniona..ostatnimi czasy często z kreatyną,ale udało mi się nie dawno wyrwać w miarę czystą
  • 678 / 1 / 0
tj. 5-8% czystości?
delikatny jestem na zwale.
  • 160 / 3 / 0
myślę że prawie 20%
  • 52 / / 0
ciężko powiedzieć ile procent,ale w porównaniu z tym co brałem wcześniej o niebo lepsza...przynajmniej działała jak amfa...200mg i.v i klepało jak trzeba
  • 111 / 10 / 0
Zauważyliście brak depresji w życiu na trzeźwo po ciągach? Kiedyś po mefie miałem problemy z życiem na trzeźwo, tzn dziwne myśli, spiski w głowie jakieś dziwne układane myśli gdy ktoś np. gada do mnie. Tak depresyjnie. Tutaj po ciągu np. 4 dni, jestem przez 2 dni zmęczony ale nie występuje w ogóle depresja miałem z tym kiedyś problem teraz nie ma nic takiego. Wiem, że to śmieszne ale jedynie co mogę wytłumaczyć to branie tego środka.

Tak to popijam GBL
i miesiąc, dwa wcześniej etizolam leciał.

Teraz jestem na trzeźwo już 3 miesiące jak jestem trzeźwy nie ma depresji oczywiście gdy biore penciaka też jej nie ma (tylko czasami dziwne jazdy ale to już normalne na tym środku).

Ma ktoś taki efekt uboczny po ciągach po pencie?
  • 52 / / 0
psychozy i lęki
  • 36 / / 0
Prostym wyjaśnieniem byłoby pewnie, że mefedron to zachłanny pożeracz serotoniny, której pentedron chyba w ogóle nie rusza. Inna sprawa, że i tak nie powinieneś mieć lekko.
  • 205 / 1 / 0
Stosowal ktos neuroleptyki na zjazd po pencie? Niedlugo mam miec Zolafren i Rispolept i chodzi mi czy np. pomoga zwolnic gonitwe mysli itp. itd. jak to po pencie najczesciej wystepuje
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.