Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 8 / / 0
Jak to jest z ketonami (CMC/MMC) oraz MDMA podczas terapii na metylofenidacie? W czerwcu 1 pigułka rano medikinetu CR 40, a od lipca dodatkowo 20 pod wieczór. Czy to prawda że jeśli przesadzę ze stimami to mnie tak powykręca że skończę na SORze? Tak mi powiedziała psychiatra i nie wiem czy to tylko taki straszak.
  • 341 / 121 / 0
05 sierpnia 2019Mareckyyy pisze:
Jak to jest z ketonami (CMC/MMC) oraz MDMA podczas terapii na metylofenidacie?
- narażasz się na ryzyko wystąpienia nadmiernej stymulacji, co teoretycznie może skończyć się czarnym scenariuszem psychiatry
- narażasz się na rozmaite, potencjalne działania niepożądane wynikające z łączenia ww. substancji
- najpewniej zepsujesz sobie w jakimś stopniu lecznicze działanie MPH i docelowo pogorszysz stan swojego zdrowia psychicznego, może rozwinąć się uzależnienie

IMO nie warto. Albo leczenie, albo ćpanie - zdecyduj sam.
Ciesz się, że masz dobrego psychiatrę, który nie boi się przepisywać MPH, i nie kombinuj.
  • 29 / 5 / 0
Niedługo wybieram się po nowe recepty. Zastanawiam się czy nie zmienić preparatu. Do tej pory zawsze brałem medikinet CR, ale chodzi mi po głowie Concerta. Mam bardzo nieregularny tryb, czasem pracuję po kilkanaście gorzin, czasem odsypiam w ciągu dnia. Najlepszym rozwiązaniem było by coś działającego długo, nawet o 16 godzin i coś do stosowania na kilka godzin. Słyszałem że concerta częściej powoduje poddenerwowanie. Mam jeszcze pytanie, czy można brać na raz 2 kapsułki Concerty, czy farmakokinetyka nie będzie zaburzona?
  • 1752 / 239 / 0
05 sierpnia 2019Mareckyyy pisze:
Jak to jest z ketonami (CMC/MMC) oraz MDMA podczas terapii na metylofenidacie? W czerwcu 1 pigułka rano medikinetu CR 40, a od lipca dodatkowo 20 pod wieczór. Czy to prawda że jeśli przesadzę ze stimami to mnie tak powykręca że skończę na SORze? Tak mi powiedziała psychiatra i nie wiem czy to tylko taki straszak.
To nie jest prawda oczywiście jak opierdolisz 0.5 g cmc to się nic raczej się nic stanie ale kolega ma wyżej rację jak się leczysz to nie ćpaj napewno ryzykownym mixem jest maoi + MPH ale moja była brała sagan 5 +concerte 18 + 5 saganu czuła się dobrze po tym wręcz za dobrze.

Na każdego może działać inaczej każdy ma inny organizm.
  • 1752 / 239 / 0
Właśnie wstałem jebłem 10mg po 5 dniach przerwy popiłem kawą z olejem kokosowym i mlekiem i czuję jak by się profil działania zmienił lol
  • 8 / / 0
Też mi się zdarzyło odczuć lekko inne działanie 40stki jak popijałem mocną kawą z mlekiem (3 łyżeczki świeżo mielonej) na pusty żołądek. Potem chwila na ogar i do tramwaju. I za każdym razem po tych 30-60 min czułem się tak lekko z jednoczesnym lekkim uczuciem odrealnienia
  • 847 / 282 / 0
kofeina z MPH mocno ryje mikrokrążenie! Sami prosicie się o niedziałanie MPH.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 14 / / 0
po wszystkich substancjach tego typu jak medikiniet, ndri czuje zmęczenie

może to być ze zjebanego mikrokrązenia?

pomoże nifedypina?
Uwaga! Użytkownik char1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1752 / 239 / 0
07 sierpnia 2019Hash_Oil pisze:
kofeina z MPH mocno ryje mikrokrążenie! Sami prosicie się o niedziałanie MPH.
Zacznijmy od tego że ciebie smyra już 2.5 mg ja po takiej dawce nic nie czuję to nie 4f MPH i ma inny profil działania ile w tej kawie jest 100mg kofeiny ? I ona nie jest odrazy uwolniona
Mi się wydaje że tutaj odegrał największą rolę olej kokosowy i to że jestem już ketozie.

Po vlcd
Wchodzę na maoi + MPH mimo że to ryzykowny mix
  • 14 / / 0
metylofenidat jest zdecydowanie przereklamowany

adderal dopiero może dać moc
Uwaga! Użytkownik char1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".