05 sierpnia 2019Mareckyyy pisze: Jak to jest z ketonami (CMC/MMC) oraz MDMA podczas terapii na metylofenidacie?
- narażasz się na rozmaite, potencjalne działania niepożądane wynikające z łączenia ww. substancji
- najpewniej zepsujesz sobie w jakimś stopniu lecznicze działanie MPH i docelowo pogorszysz stan swojego zdrowia psychicznego, może rozwinąć się uzależnienie
IMO nie warto. Albo leczenie, albo ćpanie - zdecyduj sam.
Ciesz się, że masz dobrego psychiatrę, który nie boi się przepisywać MPH, i nie kombinuj.
05 sierpnia 2019Mareckyyy pisze: Jak to jest z ketonami (CMC/MMC) oraz MDMA podczas terapii na metylofenidacie? W czerwcu 1 pigułka rano medikinetu CR 40, a od lipca dodatkowo 20 pod wieczór. Czy to prawda że jeśli przesadzę ze stimami to mnie tak powykręca że skończę na SORze? Tak mi powiedziała psychiatra i nie wiem czy to tylko taki straszak.
Na każdego może działać inaczej każdy ma inny organizm.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
może to być ze zjebanego mikrokrązenia?
pomoże nifedypina?
07 sierpnia 2019Hash_Oil pisze: kofeina z MPH mocno ryje mikrokrążenie! Sami prosicie się o niedziałanie MPH.
Mi się wydaje że tutaj odegrał największą rolę olej kokosowy i to że jestem już ketozie.
Po vlcd
Wchodzę na maoi + MPH mimo że to ryzykowny mix
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.