[mention]klapekmojzesza[/mention], jak lubisz sok, to szukaj tylko i wyłącznie soków 100 %, są drogie ale masz pewność że to jest to, co być powinno.
05 września 2018guccilui pisze: Ja czytałem, że najlepsze są białe grejpfruty. Kiedyś się bawiłem z tym, ogólnie zmielony sok z owocu jest przepyszny, samo to już dodawało więcej przyjemności na peaku :P ale czy coś dawało? Na pewno słabiej nie było. Warto spróbowac. Pieprz tak samo.
[mention]klapekmojzesza[/mention], jak lubisz sok, to szukaj tylko i wyłącznie soków 100 %, są drogie ale masz pewność że to jest to, co być powinno.
Ja nie rozumiem działania DXM na mnie, tolerancja mi rosła i 15 tabletek Acodinu przed kodeina prawie nic nie dawało. Teraz nagle któregoś dnia jeb, jakby tolerancja mi się wyzerowala i po 15 tabletkach Acodinu nie wiem kim jestem i co się dzieje
Ostatnio wzięło mnie na wspomnienia pierwszych kodeinowych faz, ale tego już chyba nigdy się nie poczuje..
tur3k kiedys udowodnil ze grejpfruty nie dzialaja na kodeine, ja to potwierdzam
Grejp czerwony, pieprz a najlepiej dlugi detox.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nwm jak z pieprzem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.