[mention]klapekmojzesza[/mention], jak lubisz sok, to szukaj tylko i wyłącznie soków 100 %, są drogie ale masz pewność że to jest to, co być powinno.
05 września 2018guccilui pisze: Ja czytałem, że najlepsze są białe grejpfruty. Kiedyś się bawiłem z tym, ogólnie zmielony sok z owocu jest przepyszny, samo to już dodawało więcej przyjemności na peaku :P ale czy coś dawało? Na pewno słabiej nie było. Warto spróbowac. Pieprz tak samo.
[mention]klapekmojzesza[/mention], jak lubisz sok, to szukaj tylko i wyłącznie soków 100 %, są drogie ale masz pewność że to jest to, co być powinno.
Ja nie rozumiem działania DXM na mnie, tolerancja mi rosła i 15 tabletek Acodinu przed kodeina prawie nic nie dawało. Teraz nagle któregoś dnia jeb, jakby tolerancja mi się wyzerowala i po 15 tabletkach Acodinu nie wiem kim jestem i co się dzieje
Ostatnio wzięło mnie na wspomnienia pierwszych kodeinowych faz, ale tego już chyba nigdy się nie poczuje..
tur3k kiedys udowodnil ze grejpfruty nie dzialaja na kodeine, ja to potwierdzam
Grejp czerwony, pieprz a najlepiej dlugi detox.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nwm jak z pieprzem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.