[mention]klapekmojzesza[/mention], jak lubisz sok, to szukaj tylko i wyłącznie soków 100 %, są drogie ale masz pewność że to jest to, co być powinno.
05 września 2018guccilui pisze: Ja czytałem, że najlepsze są białe grejpfruty. Kiedyś się bawiłem z tym, ogólnie zmielony sok z owocu jest przepyszny, samo to już dodawało więcej przyjemności na peaku :P ale czy coś dawało? Na pewno słabiej nie było. Warto spróbowac. Pieprz tak samo.
[mention]klapekmojzesza[/mention], jak lubisz sok, to szukaj tylko i wyłącznie soków 100 %, są drogie ale masz pewność że to jest to, co być powinno.
Ja nie rozumiem działania DXM na mnie, tolerancja mi rosła i 15 tabletek Acodinu przed kodeina prawie nic nie dawało. Teraz nagle któregoś dnia jeb, jakby tolerancja mi się wyzerowala i po 15 tabletkach Acodinu nie wiem kim jestem i co się dzieje
Ostatnio wzięło mnie na wspomnienia pierwszych kodeinowych faz, ale tego już chyba nigdy się nie poczuje..
tur3k kiedys udowodnil ze grejpfruty nie dzialaja na kodeine, ja to potwierdzam
Grejp czerwony, pieprz a najlepiej dlugi detox.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nwm jak z pieprzem.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.