Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 506 / 109 / 0
wszystkie kanna i psychodeliki
  • 34 / 4 / 0
  • 708 / 6 / 0
krokodyl
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 747 / 38 / 0
Wszystkie kanna i opio
  • 122 / 5 / 0
- Czegokolwiek dożylnie
- Inhalantów
- Syntetycznych kanabinoidów i innych tego typu ścierw

W sumie to praktycznie niczego nie chce próbować, poza paroma wyjątkami :D
  • 17 / / 0
Opio bo chujowe xD
no i bromo dragonfly xD
  • 263 / 10 / 0
Tak jak większość
Nic dożylnie bo wiem że bym się nie uwolnił
Opio - bo ponoć nie dają praktycznie nic a zabierają wszystko ( pierdole te ciepłe kocyki)
Klejów itp
meta bo po przygodach z mefem wiem że wciągają mnie takie euforyczne bomby.

UP:A czemuż to nie bromoważke?Co wy ich tak nie lubicie? ;-) Bromo to moja pierwsza przygoda z blotterami jakimikolwiek i wspominam bardzo miło oprócz strasznie długiego ładowania i 14nasto godzinnego tripa a pamiętam że miałem wtedy 13 lat i ,,tripowałem'' z matką na chacie %-D
  • 38 / 1 / 0
Chyba tylko opio. Staram się też unikać mocnych stymulantów, bo czuję się podatny na tą grupę związków
  • 30 / / 0
Nigdy hery, nigdy krokodyla i nigdy nic w żyłe :-D
  • 1660 / 300 / 0
A są takie?
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.