...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 219 / 21 / 0
Antek20bstok pisze:
Wykwalifikowany terapeuta,który z wywiadu się ogarnie ,że droga Pani nie ma zielonego pojęcia o dragach :) W ośrodku miałem taką panne którą wysłali starzy na leczenie bo parę razy złapali ją ze skunem po 5 msc leczeniach wszystko wyszło i okazało się ,że ona jest jedynie szkodliwie biorąca oczywiście wyjebali ją:)
Za dużo filmów, terapia to nie gestapowskie przesłuchania, a psycholodzy nie bawią się w porucznika borewicza na tropie %-D
لَا إِلٰهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهه
  • 879 / 191 / 5
MopsWolnaMolekula pisze:
Jest coś takiego chyba jak https://hyperreal.info/help/ ... Tam są numery wystarczy dzwonić. Nie wiem po chuj ten wątek jak jest [H]elp.
Nie otwiera mi się ta strona niestety.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 12692 / 2456 / 0
  • 2952 / 249 / 0
Jebany psylocyb.
Zgłoszone w odpowiednim temacie, o tu.
  • 11 / / 0
Ktoś coś na temat ośrodka w Pałęgach? Atmosfera, plan dnia, kadra, społeczność oraz na czy polega jego charakter katolicki?

Pozdrówka
  • 12692 / 2456 / 0
Podejrzewam, że plan dnia to głównie modlitwy a motto ośrodka to coś w stylu "get clean with Jesus" : )
  • 493 / 105 / 0
Albo:
"Dobry Jezu, a nasz panie
wymaż z mojej głowy ćpanie"
a może:
"Aniele boże stróżu mój
zabierz me dragi i
wyrzuć w chuj
rano, wieczór we dnie w nocy
wyrzuć towar jeśliś w mocy"
lub:
"Ojcze nasz -w głowie się znów jebie
zabierz dragi moje
gdzieś wyjeb jak swoje
bo znów się staczam
wola twa me niech meni zmieni
zwała strasznego, okrutnego, oszczędź dziś nam
i ulecz moje nos i żyły
bo przekrój ich bardzo mały więc walić nie ma w co

i umil nam z dawek schodzenie
a dila pogoń złego"
Jam Paweł III
:)

Scalono - SS
jezus_chytrus pisze:
Podejrzewam, że plan dnia to głównie modlitwy a motto ośrodka to coś w stylu "get clean with Jesus" : )
Tak - "Get clean with Jesus". Dokładnie. No ale ten turnus, co przyjechali furami o najczystszych(od lat) felgach to odwrotnie motto chcieli, żeby zmienić na "Jesus cleans with g...." i w tym get to jakieś litery zmieniali. Że ....., no, no -"l" na końcu było. Angielskiego dobrze tak nie znam, ale awantura taka za dwie litery żeby była.....? Eeee tam- get clean, get clean with Jesus ( get klin się po polsku mówi.. with Je- dże- właściwie po pols ......... A chój, sam na tego klina idę.
:scared:
A by offa zbyt wielkiego nie robić : konfrontacja( może złe słowo- spotkanie twarzą w twarz -chyba lepiej) z siłą wyższą, a potem "rozwój" duchowy jest jednym z elementów (etapów) terapii uzależnień. Niby nie wymagają jakiegoś konkretnego credo, ale nalegają by przywrócić (nawiązać) kontakt z obojętnie jak rozumianą" siłą wyższą". Tym mnie zaskoczyli...
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 20 / / 0
ahhaha 5 miechów w Pałęgach wypoczywałem :)) Społeczność ? Brak słow , teraz taki turnus ze większosć to 15,16 latkowie ja wyjechałem a za mną trzy osoby pod 20tce nie uzyskasz od nikogo cennej informacji , połowa społecznośći zukładowana .Plan dnia 7 00 pobudka,7 10 rozgrzewka,7 30 odprawa, po odprawie śniadanie , 9 30 praca -13 40 obiad , 15 społeczność , 18 30 kolacja , 19 organizator,20 00 medytacja , 23 cisza nocna . Struktura tak jak i w innych ośrodkach , mi się zdarzyło mieć kierownika sodu , miałem mega dużo zadaniówek :)
Tylko w tym miejscu mogę zobaczyć siebie jak w zwierciadle xD :blush:
  • 229 / 53 / 0
Ktoś orientuje sie o obecnej sytuacji w Marianówku i Wyszkowie? Ew. w Babigoszczy?

I czy znacie jakieś spoko ośrodki katolickie?
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 501 / 7 / 0
Być może ktoś z forum leczył się w wielkopolsce? proszę o info.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.