Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy..
Pytanie w kwestii wczorajszego uzaleznienia:
3-4 dzień po 1,5mg alpry. 5h snu i z rana angielski - z kumplem na 15 min. po MJ sie ustawiłem - napisac 3 słowa na h+ i fb - zrobic zakupy dla domu i obiad - odespać - walczyć 1,5h z kompem bo brat cos tam zepsuł.
Niestety, naszła mnie głupia myśl, czy by nie agoniznac GABA piołunem. Mimo to ranek bez wiekszego stresu/lęków/nerwów, robiac zakupy sie troche wnerwiłem na matkę i bałem sie, ze 70zł mi zginęło - więc później małe stresy/lęki/nerwy były, załadowałem 120mg mianseryny zeby sobie pospać (chyba 2-ga czy 3 noc przy 5h snu ciagne) 3h wyspałem po czym obudziłem sie niby rozdrażniony, ale kto by nie był, jezeli przez głupote brata straciłem 1,5h czasu + 0,5 bo miał powiedziec ze konczy a w huja poleciał.
Nie myślałem dzisiaj "weź alpre", bezsenność która mam raczej jest spowodowana odstawieniem amitryptyliny,mianseryny - solo w niepełnej dawce jeden lek potrafi mulnac snem "nie do wytrzymania" a na noc sobota/niedz. załadowałem 300mg amitryptyliny wczesniej konczac ciagłe uzywanie ale pare razy brałem ta dawkę przed wyjsciem z kumplami/zapaleniem sobie. W kazdym badz razie bezsennosc to raczej nie z powodu alpry
IMO na 90% to nie uzaleznienie i zorganizowałem sobie na jutro co innego zeby alpry nie brac, ale prosze o opinie innych.
Pozdrawiam
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy..
castaneda69 pisze:Co do fajek, to jak ostatnio zarzucilem 1mg alpro, to wypalilem ponad poltora paczki... gdzie normalnie pale ponizej pol paczki. Gustuje raczej w opio, a benzo to raczej z rzadka, tak wiec nasuwa mi sie pytanie... czy ten szajs dziale na receptory nikotynowe, albo cos, bo pierwszy raz mialem taki ciag do fajek???
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Non pisze:Jakie jest powinowactwo Alprazolamu do receptorów nikotynowych tego nie wiem (albo nie chce mi się sprawdzić), ale jedno jest pewne: w ulotce zawarta jest informacja, że palenie tytoniu może spowodować obniżenie poziomu danej benzodiazepiny, a w przypadku alpry - może dojść do reakcji paradoksalnej. Ja akurat podczas kuracji Zomirenem doznałem bad tripa po spaleniu fajki. Jeśli Nikotyna obniża poziom bzd we krwi, to i idwrotnie, jeśli dorzucałeś tabletki bez opamiętania, to i paliłeś jak stary Jelcz
I jak tu unikać alpry, skoro ów dziewczyna razem ze swoja kolezanka wyrzucaja z fb? Kurwa, zarznałbym sie chociazby, zeby przestać myslec. Bo jednak neuroleptyków nie będę brał
Widziałem rękę jego
[...]
Everett1992 pisze:@tramadolol, zastanów się racjonalnie przez chwilę nad tym, co piszesz. Była dziewczyna wyrzuca Cię z faceboka, a Ty masz ochotę się zajebać? Wiadomo, że jak się kogoś kocha, to pęka nam serce, ale to uczucie mija po jakimś czasie w przeciwieństwie do uzależnienia psychicznego od benzo, które będzie z Tobą do końca życia ;) Idź lepiej do psychiatry po jakieś antydepresanty, to wyluzujesz trochę po nich, znieczul się paroksetyną, to libido Ci się też obniży i nie będziesz miał nawet ochoty myśleć o kobietach ;)
Widziałem rękę jego
[...]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.