Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 140 / 2 / 0
Tyler Durden pisze:
Pente jest dużo bardziej euforyczny i bardziej imprezowy, poza tym silniej ora organizm.
Pozwól, że się nie zgodzę. Ani nie jest bardziej euforyczny od dobrego (zaznaczam DOBREGO) szczura, ani bardziej się na imprezę nie nada, ani też chyba nie ora silniej organizmu.

Pzdr.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1049 / 10 / 0
Maharadza - to wez wciagnij 250mg pente na raz i pogadamy, ok?
  • 600 / 4 / 0
^ Głupi argument
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 1472 / 197 / 0
Maharadza pisze:
Tyler Durden pisze:
Pente jest dużo bardziej euforyczny i bardziej imprezowy, poza tym silniej ora organizm.
Pozwól, że się nie zgodzę. Ani nie jest bardziej euforyczny od dobrego (zaznaczam DOBREGO) szczura, ani bardziej się na imprezę nie nada, ani też chyba nie ora silniej organizmu.

Pzdr.
Ja mam odmianę amfetaminy o stopniu czystości 99%, działanie zbliżone do prawoskrętnej normalnej amfy i wali euforycznie, ale to inna faza niż pierdolnięcie beta ketonów.

Jak suplementujesz wszystko co trzeba, śpisz itp. to na amfie możesz normalnie jechać jakiś czas, na BK co byś nie robił to cię poryją szybko.

Nie wiem jakie masz porównanie, ale jak ja coś testuję to w używaniu cyklicznym.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 600 / 4 / 0
Odmiana charmander w czystości ewolucyjnej charizarda 3 lvl na prądzie od pikachu ważona

chcesz się wymienić?
  • 869 / 15 / 0
aidisid pisze:
^ Głupi argument
czemu? :P

wiadomo, ze osoby biorace po 50mg pente, nie nazwa go nigdy ketonem euforycznym. do tego trzeba wiekszych dawek i wlasnie o tym pisal noithai;)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 140 / 2 / 0
pentedron w dawce nawet sporo powyżej 100 mg jest dla mnie sporo mniej euforyczny od DOBREGO WŁADKA.

Pzdr.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 600 / 4 / 0
ohYeah pisze:
aidisid pisze:
^ Głupi argument
czemu? :P

wiadomo, ze osoby biorace po 50mg pente, nie nazwa go nigdy ketonem euforycznym. do tego trzeba wiekszych dawek i wlasnie o tym pisal noithai;)
Niech przyjebie łopatę koksu i doprawi taczką bufedronu. 250mg lsd to w chuj natomiast 250mg alkoholu etylowego to niezbyt dużo,
  • 1854 / 217 / 37
Trzydniowy ciąg tylko na amfie w porównaniu do trzydniowego ciągu na pentedronie wypadana korzyść amfetaminy ofkors. Przynajmniej w moiom wypadku. Przerabiając te same ilości obu substancji w takim samym czasie, z taką samą tolerką stwierdzam, że pentedron ryje mi beret i obciąża organizm przynajmniej kilkukrotnie bardziej niz witamina A.
  • 600 / 4 / 0
Nie da się tak porównywać substancji! Weź jeszcze 250 mg kokainy i zobaczymy co Ci bardziej ryje organizm, o ile jeszcze kiedykolwiek coś napiszesz... post wyżej o tym pisałem...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.