Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
jak się nazywał ten lek dla alzheimerowców, który zwiększa ilość naczyn krwionośnych (?) w mózgu i ogólnie poprawia ukrawienie i odżywienie mózgu?

z góry dzięki za info.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 176 / 2 / 0
może Piracetam
  • 51 / 1 / 0
lecytynę której firmy lecytynę polecacie? probowalem tylko tę Olimpu i (chyba) dziala.
  • 13 / / 0
lecytynę 1200mg forte firmy Walmark. na dodatek 14 kapsułek lecytyny jest gratis :)
  • 51 / 1 / 0
mam rozumiec, ze porownywalas oba produkty (lec. Olimpowska i walmarku)?
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2011 przez meehoo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 27 / 2 / 0
Podobne myślenie w temacie obok (http://talk.hyperreal.info/piracetam-no ... 4-380.html) - również doping mózgu :)
Do rzeczy.
Aniracetam - piracetam? Czy może 2 jednocześnie?
Opisy z tych dwóch tematów są na prawdę kuszące. Wrażenia jakie opisujecie tak mnie zaciekawiły, że w zamyśle jest taki oto mix:

Piracetam - 2400 - 2400 - 0
Aniracetam - 750 - 0 - 0 albo 1500 - 0 - 0 albo 750 - 750 - 0?
Cholina - 2000 - 2000 - 500
Lecytyna - 1325 - 1325 - 0
L-Tyrozyna - 1000 - 1000 - 0

Ewentualnie jeszcze inozytol i niacyna - proszę o poradę czy warto/trzeba je dorzucić i co oczywiście sądzicie na temat takiego miksu? Wszystko okay, czy coś zmienić (dorzucić/odrzucić)? Czy podawanie razem aniracetamu i piracetamu nie będzie osłabiać jedno drugiego? Czy zamiast aniracetamu lepiej zwiększyć ilość piracetamu? Piracetam z docsimon: Piracetam AL od Laichingen.

Oprócz tego oczywiście jest zestaw witamin i minerałów multiple sport OLIMPa, chelatowany magnez (1x1600 + 2X120), L-karnityna (rano do biegania (o 5 to jest noc %-D ), czasem wieczorem na basen). L-glutamina po bieganiu. Na noc pożywka nocna z TRECa. To nie kulturystyka - tylko szczupłe lekkie zdrowe ciało :) 55kg
Acha - ZERO alko(!), ZERO mj/tytoń. Zresztą nie mam zamiaru tego użyć do miksowania z LSD, tylko wykorzystać to jako samodzielny doping na trzeźwo, a wszelkie inne cuda już nie wchodzą w grę. Pewna epoka się końca - nowa się zaczyna :)

W planach jest metylofenidat (o ile nauczę się "od gości od klonów o psychologii lekarzy" %-D ). Nadal jest również w planie Modafinil, ale niestety jak jest wysyłka do PL to ceny są zaporowe. Na 4nrx.co.uk jest po £5.39 za 10x200mg, ale nie wysyłają do PL :(
Orientuje się ktoś może jakby wyglądała wysyłka Modafinil do PL przez osobę trzecią? Np. ktoś kupuje to w UK, a potem sam to wysyła do PL - na pierwszy rzut niewiele np. 60szt. Jak wygląda wysyłka leków pocztą, czy w razie kontroli coś może grozić tej osobie???

EDIT:
Okay, już wiem, że najbardziej BANALNYM sposobem, aby osoba wysyłająca nie miała problemu jest nie wpisywanie danych nadawcy. Ale jak to się ma do listów poleconych? Przecież z tego co kojarzę, musi być nadawca.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011 przez Kirihara, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kirihara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Dobra stronka o substancjach dopingujacych glowe >> http://luskiewnik.strefa.pl/psychostymulantia/p1.htm
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011 przez meehoo, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 614 / 5 / 0
a co polecacie na chronicznie obniżony nastrój, nerwicę/depresję?

ostatnio mój stan psychiczny uległ strasznej degradacji. nie wiem czy to z przemęczenia - codziennie zapierdalam(w tygodniu studia, w weekendy po 11h w pracy/dzień), zimowej aury(zawsze jesienią/zimą mam gorszy nastrój niż na wiosnę/lato) i stresującej sytuacji w życiu osobistym, ale czuje się chyba coraz gorzej, powiedziałbym wyjątkowo źle. co gorsza, wpływa to na moje relacje z ludźmi(choć się staram, próbuję z tym walczyć) - często jestem drażliwy, albo nic nie mówię, w ogóle wszyscy mnie wkurwiają, więc nie mam ochoty nikogo widzieć, a w tej izolacji mój stan się jeszcze pogłębia - błędne koło.

codziennie do śniadania jem magnez Olimp Forte(1390 mg chelatu + wit. b6, ponoć najlepszy magnez na rynku), Bodymax(żeń-szeń, magnez, zielona herbata + witaminy i minerały), a do tego kubek zielonej herbaty i otręby pszenne.
niemal codziennie rano biegam i pomaga, ale raczej doraźnie, pod wieczór znowu czuje się źle i jestem przygnębiony.

polecicie mi jakieś preparaty/suplementy? a może coś nie farmakologicznego?

edit: a co myślicie o badaniu krwi? ostatnio pomyślałem, ze przyczyna chujowego samopoczucia jest somatyczna. gdzie je wykonać i ile to kosztuję?
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2011 przez duke01, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 329 / 9 / 0
Kirihara pisze:
. Nadal jest również w planie modafinil, ale niestety jak jest wysyłka do PL to ceny są zaporowe. Na 4nrx.co.uk jest po £5.39 za 10x200mg, ale nie wysyłają do PL :(
Orientuje się ktoś może jakby wyglądała wysyłka modafinil do PL przez osobę trzecią? Np. ktoś kupuje to w UK, a potem sam to wysyła do PL - na pierwszy rzut niewiele np. 60szt. Jak wygląda wysyłka leków pocztą, czy w razie kontroli coś może grozić tej osobie???

EDIT:
Okay, już wiem, że najbardziej BANALNYM sposobem, aby osoba wysyłająca nie miała problemu jest nie wpisywanie danych nadawcy. Ale jak to się ma do listów poleconych? Przecież z tego co kojarzę, musi być nadawca.

ja zamawiałam raz modafinil z USa i raz z Uk.Nie mialam żadnych problemów.W internecie jest tez mnostwo polskich posredników.Ale odpuść to sobie, przereklamowane gówienko i nic nie daje.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 0 / / 0
Bede mial niedlugo ciezki okres i bede potrzebowal czegos co zwieksza koncetracje, pamiec i swiadomosc.

szukalem tu na forum i w googlach, ale opinie sa dosc rozne. Wole zapytac bo jestem kompletnym laikiem, a nie chce sobie czegos spieprzyc.

Co bym mogl stosowac jako jednorazowe MEGA kopniecie(raz na tydz/raz na 2 tyg), a co moglbym stosowac jako stala suplementacje?

Myslalem o piracetamie (chociaz podobno potrzebna jest stala suplementacja+podobno to placebo), ale glownie o srodkach typu Ritalin lub co mocniejszego.

dziekuje za pomoc i pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.