- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
wcześniej sok z grejpfruta tymbark cały i jak na razie po prawie 2,5 godziny od wzięcia pregi jej nie czuję za bardzo, przynajmniej benzo podbije i alko
chyba pora na detox od pregi 3 dniowy, tylko czy brać te zalecane 150mg od magika czy w ogóle lepiej 0, tak chodzi mi o rekreacyjne działanie po tych dniach, chcę się trochę pobawić zanim zacznę normalnie lek brać tak jak przepisane
20 marca 2020michass90 pisze: Jak dla mnie 450mg pregabaliny i 200mg sildenafilu Actavis swietnie sie łączą ..❤![]()
Chodzi o sindenafil ?
Ja 2dni sobie wrzucilem 50mg baclo ale pierdole to nie ma byc cpanie
Dzis juz tylko 2x10mg i czuje sie wyciszony bez cisnienia jutro dorzuce 2x 75mg pregi wystapi jakis syngerizm ? czy moze dac wieksze dawki? Cel to nie wiem jak to nazwac hmm powrot do rownowagi i czystosc umyslu
Bez baclo bylem jak tykajaca bomba z wieczna tachykardia a teraz znowu potulny i opanowany ( w miare
Biore anaboliki i hormony i o dziwo baclo przytlumil ich negatywne dzialanie
@serotoninowy
od razu to widać, że ktoś jest nastukany baklofenem, po postach.
Można zrobić sobie ala stan maniakalny.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.