ODPOWIEDZ
  • 1824 / 104 / 20
Ja też, tym razem już muszę iść, chyba że naprawdę coś super ważnego wypadnie, ostatni ego na jakim byłem to ten przed zamknięciem Fabryki, czas kolejny raz się pojawić
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 361 / 41 / 0
@Duce
Tez się wybieram, o ile będę miała wolne.
  • 14 / / 0
To może ktoś wybiera się na imprezę poprzedzającą owy festiwal, a mianowicie Egodrop Presents: The Road to GoaDupa 20-21.05.2017 w Krakowie? :D

Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/176630509513717/

Przeniesiono, na temat Egodropa jest osobny wątek~Duce
  • 236 / 17 / 0
W planach. Poprzednia impreza bardzo udana więc chętnie się pokuszę o kolejne ego.
  • 1472 / 26 / 0
Kto się wybiera na najbliższego Ego-Dropa 20 Maja ? Można by małe spotkanie zrobić patrząc na to ,że ludzie zjeżdżają z różnych części Polski i jest to dobra okazja do spotkania :-)
  • 236 / 17 / 0
Ktoś na edycję październikową?
  • 1537 / 197 / 0
mnie kumpel wyciąga ale ja mu mówie że nie lubie takich ćpuńskich imprez ale no cóż.. może sie skusze !
  • 1824 / 104 / 20
Ja raczej idę. Ktoś jeszcze?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 3 / / 0
Nigdy nie byłem na ego dropie ale od jakiegoś czasu kusi mnie pójście, polecacie?
  • 1537 / 197 / 0
ktoś wie ile może wejście kosztować ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.