Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
tak dosc klasycznie... nigdy wiecej alkoholu i palenia (fajki.marycha)...jesli nie jestes osoba palaca...klasyczny kac morderca konczacy sie w ok 18. Jesli przegapiam fakty na TVN tzn ze jest juz 19 i naprawde kac jest spory....

efedryna calkiem dobrze sobie radzi w moim przypadku z kacem. tak ok 40-60mg oral...
Uwaga! Użytkownik mikeoslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Wciągania bromazepamu i baclofenu nosem, aby zobaczyć czy lepiej klepnie :nuts: Było to w czasach wzmożonego napierdalania fety, więc swojego czasu była to choroba zawodowa ;]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
zdarzało mi się mówić nigdy wiecej benzy i gałki, ale nie z powodu działania tylko przez uzasadnioną obawę o wątrobe i nerki
Uwaga! Użytkownik GreenKing21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
nigdy więcej soli o nazwie Crack Inside,

po 72-godzinnym ciągu (2,5g poszło) na tym specyfiku nagle mój układ nerwowy oszalał. wszystkie części mojego ciała zaczęły się mega dziwnie ruszać w losowy sposób. te odruchy były też super szybkie. wszystko zaczęło wariować, włącznie z mięśniami twarzy, jezykem wywalonym na zewnątrz etc.

jak się zorientowałem co się ze mną dzieje przypadkowo spoglądając w lustro natychmiast poleciałem na izbe przyjęć w psychiatryku. to jak wyglądałem musiało być masakryczne, bo wszyscy w poczekalni wlepiali gały we mnie z niedowierzaniem. ale dostałem końską dawkę relanium domięśniowo i po 2h ustąpiło... miałem szczęście, bo lekarz powiedział, że mogło mi to zostać na stałe... :nuts:

Scalono
aha i nie piszcie nic w stylu, że jestem głupi albo że jestem debilem bo tyle zajebałem a już wyjaśniam dlaczego....

po pierwszym niewielkim śledziu tego Cracka - od razu utrata kontroli i trzeźwego myślenia, których nie zauważyłem, bo po wszystkich innych substancjach się pilnuję. nieogar na maxa i wpadłem w ciąg. a założenia były jak zwykle - 0,5g dzisiaj. potem za tydzień powtórka. takie to kurestwo niezbadane...

Nie pisz posta pod postem. Fatmorgan
  • 3215 / 416 / 0
opiatów
DOC'a
łączenia 3-MeO-PCP z psychodelikiem i THC
AM i ur
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
Jebanych marihuanowych ciągów! A najlepiej jakichkolwiek ciągów w ogóle. Magii nie ma, za to życie się jebie. Uhuhuhu, fajnie
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 478 / 22 / 0
Powiedziałem sobie "nigdy więcej" dla gałki i benzydaminy po kilkudniowym ciągu na nich (+maczanka, DXM, alkohol); dosłownie czułem te zatrute, obite, pokiereszowane chemią organy i chciało mi się nad nimi płakać. :'( Od ponad 3 miesięcy trwam w tym postanowieniu. Ale wiem że na wakacje na pewno znowu przyjebię. :blush:
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 4 / 0
Wódka i amfetamina z podejściem "a co tam, mam w domu jeszcze dwa worki". Zapijanie krechy pięćdziesiątką, tylko, kurwa, która to krecha? Nie mam pojęcia ile wypiłam, wiem że w ciągu tego dnia zjadłam ponad sztukę ścierwa. Skończyło się deprechą, histerią, szukaniem w torebce leków w celu zakończenia żywota.
Na szczęście kumple mnie przypilnowali. W sumie to po tej akcji pilnują mnie do dziś.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 3898 / 239 / 13
Zamiast tych leków mogłaś poprostu zjeść jeszcze jeden worek na raz...

chyba że chciałaś, żeby było jak w filmie
Ostatnio zmieniony 13 marca 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 100 / 17 / 0
Nigdy więcej żadnych maczanek. Pierwsza rzecz, po której bałem się o życie i to przy obu z dwóch prób, jakie przeznaczyłem na to świństwo.
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.