Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
Co sadzicie o polaczeniu stosunkowo malej/sredniej awki EPH ze stosunkowo slabym imao w postaci 200mg ekstraktu z rhodiola rosea?
  • 1450 / 18 / 0
Mieszał ktoś bezno, kodę i EPH? Jakie efekty?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 3362 / 349 / 0
Z kodeina jest calkiem przyjemnie. Ciepelko i chce do robienia czegos. Taka kodeina bez lenistwa.
  • 1450 / 18 / 0
A koda zniweluje napięcie mięśni? Myślę, aby połknąć 2mg Lorafenu lub 5mg estazolamu i bombkę z 100mg feni-feni. A wszystko zapite 300mg kodeiny wyizolowaną z antka. Na koniec szklanka ciepłej wody. Mogę tak razem łączyć?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 3362 / 349 / 0
Możesz, 100mg EPH za dużo, max 50mg jednorazowo
  • 1472 / 196 / 0
astralnykutas pisze:
Co sadzicie o polaczeniu stosunkowo malej/sredniej awki eph ze stosunkowo slabym imao w postaci 200mg ekstraktu z rhodiola rosea?
Nie ma przeciwwskazań ze słabymi iMAO.
C9H13N pisze:
A koda zniweluje napięcie mięśni? Myślę, aby połknąć 2mg Lorafenu lub 5mg Estazolamu i bombkę z 100mg feni-feni. A wszystko zapite 300mg kodeiny wyizolowaną z antka. Na koniec szklanka ciepłej wody. Mogę tak razem łączyć?
Zapite 300 mg kodeiny. Chłopie, jesteś wjebany, że dla kody potrafisz wypić jej aż tyle i przeżyć ten smak. Nie lepiej odparować rozpuszczalnik i walnąć kodę w prochu w jakiejś kapsułce?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 116 / 1 / 0
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Nie widze sensu takiego miksu.
  • 953 / 4 / 0
EPH + morfina jest okay, więc z heroiną będzie podobnie, tylko, że z lepszym wjazdem.
hel wejdzie pierwszy, potem nałoży się na to EPH.
powinno być okay, ale w sumie to jak już miałabym walić hel z czymś to z metkatem, dla większej euforii, a nie z EPH.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1472 / 196 / 0
Ale to trzeba być wjebanym, żeby szukać euforii mocniejszej niż heroina :D To nie lepiej już speedball zarzucić?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.