Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1253 / 317 / 12
Haha widziałem kiedyś tego typa, niby nie ma sie z czego śmiać bo to dość skrajny przypadek wymagający pomocy i do tego ludzka tragedia rodziny itp ale proszę was… ten głos demona i whatsup bitch %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5774 / 1181 / 43
Opętany jak nic.
Nie wiedziałem, że po sprężonym powietrzu taki haj jest.
To już wiem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1253 / 317 / 12
Zdarzyło sie przykirać ze 3 puszki w swojej karierze. Jeszcze za czasów gimby pewien młodszy kolega mnie wtajemniczył jak pojechaliśmy na waje do media markt.

Ogółem to spoko, zabawny inhalant taki smiechawy humor sie załącza po tym a ten robo-glos jeszcze to uwypukla. Dobrze sie mixuje z zielskiem, wzmacnia pizde. Zwała jest po tym krótka ale dosyć nieprzyjemna, jak sie za dużo nakirasz to łeb przez chwile boli i jest taka przejmująca pustka w bani. Jak przekazałem technikę dalej młodszym kolegą to jednemu aż ślina pociekła na ławeczce z wrażenia %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5774 / 1181 / 43
https://www.sadistic.pl/poznajcie-allis ... 217188.htm
Wrzucę jeszcze jeden film.
Tym razem uzależniona kobieta.
  • 1 / 1 / 0
Czy N20 da się kupić w większych ilościach w butli? Widziałem w necie butle 7kg, ale w przypadku medycznego jest wszędzie informacja o stosowaniu w leczeniu zamkniętym, więc nie wiem, czy mi sprzedadzą. Jest też techniczny, może nie zrobi różnicy, a zastosowań podają więcej :) Próbował ktoś kupić takowe?
  • 56 / 6 / 0
@szczapak można kupić nadal normalne naboje albo śmietanę w puszce.
  • 2535 / 594 / 0
Kiedyś grałem na konsoli zjarany i przywaliłem butanu.Zmieniłem się w pada od ps4.Pad był wszystkim i jedynym co istnieje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 157 / 0
scalono i przeniesiono — czołg
Pamiętam jeszcze jak to było za małolata, matka przychodzi do pokoju a tam torebki z dino z rozpuchem, jebie na cały pokój No masakra.. tylko zapytała co tak smierdzi i wzrokiem zmierzyla xd później buteleczki w szafce znalazła ale udawała ze nie widzi

@london5

Skoro już jesteśmy przy temacie kirania to udało Ci się spróbować tego jenkemu?
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 5774 / 1181 / 43
Jeszcze nie.
Ale pracuję nad tym...
  • 3501 / 573 / 1
Inhalanty oprócz tlenku diazotu to kupa gówna. Można sobie niszczyć zdrowie zdecydowanie przyjemniej
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".