Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1339 / 337 / 13
Haha widziałem kiedyś tego typa, niby nie ma sie z czego śmiać bo to dość skrajny przypadek wymagający pomocy i do tego ludzka tragedia rodziny itp ale proszę was… ten głos demona i whatsup bitch %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1192 / 43
Opętany jak nic.
Nie wiedziałem, że po sprężonym powietrzu taki haj jest.
To już wiem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1339 / 337 / 13
Zdarzyło sie przykirać ze 3 puszki w swojej karierze. Jeszcze za czasów gimby pewien młodszy kolega mnie wtajemniczył jak pojechaliśmy na waje do media markt.

Ogółem to spoko, zabawny inhalant taki smiechawy humor sie załącza po tym a ten robo-glos jeszcze to uwypukla. Dobrze sie mixuje z zielskiem, wzmacnia pizde. Zwała jest po tym krótka ale dosyć nieprzyjemna, jak sie za dużo nakirasz to łeb przez chwile boli i jest taka przejmująca pustka w bani. Jak przekazałem technikę dalej młodszym kolegą to jednemu aż ślina pociekła na ławeczce z wrażenia %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1192 / 43
https://www.sadistic.pl/poznajcie-allis ... 217188.htm
Wrzucę jeszcze jeden film.
Tym razem uzależniona kobieta.
  • 1 / 1 / 0
Czy N20 da się kupić w większych ilościach w butli? Widziałem w necie butle 7kg, ale w przypadku medycznego jest wszędzie informacja o stosowaniu w leczeniu zamkniętym, więc nie wiem, czy mi sprzedadzą. Jest też techniczny, może nie zrobi różnicy, a zastosowań podają więcej :) Próbował ktoś kupić takowe?
  • 56 / 6 / 0
@szczapak można kupić nadal normalne naboje albo śmietanę w puszce.
  • 2534 / 597 / 0
Kiedyś grałem na konsoli zjarany i przywaliłem butanu.Zmieniłem się w pada od ps4.Pad był wszystkim i jedynym co istnieje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 158 / 0
scalono i przeniesiono — czołg
Pamiętam jeszcze jak to było za małolata, matka przychodzi do pokoju a tam torebki z dino z rozpuchem, jebie na cały pokój No masakra.. tylko zapytała co tak smierdzi i wzrokiem zmierzyla xd później buteleczki w szafce znalazła ale udawała ze nie widzi

@london5

Skoro już jesteśmy przy temacie kirania to udało Ci się spróbować tego jenkemu?
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 5801 / 1192 / 43
Jeszcze nie.
Ale pracuję nad tym...
  • 3585 / 583 / 1
Inhalanty oprócz tlenku diazotu to kupa gówna. Można sobie niszczyć zdrowie zdecydowanie przyjemniej
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.