Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 4 / 0
GBL, muzyka brzmi przyjemniej.
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / / 0
sanchez1 pisze:
Gbl, muzyka brzmi przyjemniej.
Jak można w ogóle dawać tutaj takie odpowiedzi. Nazwa wątku to "Najlepsza substancja do słuchania muzyki", a nie o substancjach, po których muzyka brzmi przyjemniej, bo przyjemniej to mi muzyka brzmi nawet po herbacie. Wątek ten jest stworzony do rozmowach o substancjach, po których przy słuchaniu muzyki, czujesz się jak bóg, twe ciało rozpływa się w rytm bitu, muzyka zaprowadza cię do najgłębszych zakamarków wszechświata, pokazuje ci miejsca, niesłyszalne do tej pory(na trzezwo) "zakamarki" dzwięków.
Ω
  • 2779 / 47 / 0
  • 269 / 3 / 0
cannabacchus
  • 406 / 2 / 0
hennessy pisze:
Metoksetamina, dekstrometorfan.
nie.
  • 5 / / 0
Jak dla mnie zdecydowanie MXE, choć tak naprawdę dużego doświadczenia jeszcze nie posiadam. Po tym, muzyka dla mnie nabiera innego wymiaru, staje się czymś niemal niezbędnym do dalszej egzystencji.
  • 2648 / 42 / 0
Jak dla mnie jeszcze nic mi nie dało głębszego i najlepszego odbioru muzy jak ciąg na DXM.
  • 55 / 1 / 0
4-AcO-DMT, mj, dużo ludzi pisze o DXM jednak jedyne czego ja uświadczyłem to dość stłumiony dźwięk.
  • 3215 / 418 / 0
25D-NBOMe
Każdy utwór brzmi po tym psychodeliku dużo lepiej. Jeśli ktokolwiek z was będzie jadł owo cudo to polecam muzykę klasyczną. Przy Zimie vivaldiego doznałem psychicznego orgazmu - muszę to jeszcze kiedyś koniecznie powtórzyć
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Po 25I-NBOMe to chmury kręciły się w rytm muzyki :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."