edit: a najciekawszy efekt uzyskalem wypijajac mocne kakao i spalajac w bongu kompozycje nr.2, bialy lotos i damiane.
stan byl bardzo przyjemny taki medytacyjno-psychodeliczny, taka wewnetrzna radosc, wielki spokoj i non stop usmiech na ustach. :-D
jezeli ktos posiada kompozycje z shamanshopu to polecam wypic mocne kakao i zapalic dziala duzo bardziej psychodelicznie
Swoją droga wprowadzili promocje 25% do konca tygodnia.
ale tez nie radze spozywac calej paczki od razu jak co poniektorzy wymyslaja.
milej zabawy. :)
aczkolwiek napisalem tak bo juz czytalem tutaj o zawodnikach testujacych cala paczke na raz. :cheesy:
jak dla mnie wiecej niz 50g kakao na raz daje juz nieprzyjemne efekty, takie niefajne pobudzenie, zawroty glowy itd.
raz przedobrzylem na przyklad zjadajac na raz 100g czekolady wawel 90% kakao, czyli rownowartosc 90g. i juz efektem bylo niefajne pobudzenie, jedyne co to kolory bardzo fajnie wygladaly. :-D
niewiem jak wy jecie ale ja na prawde nie mam zadnych problemow z kakao po kakao.------------------
czy dlugosc dzialania zestawu nr.1 kompozycji z ss jest taka sama jak w przypadku zestawu nr.2?
po ostatnim zuzyciu 3g zestawu drugiego stwierdzam ze jest to jedyna wada tej mieszanki, zbyt krotkie dzialanie. :(
i niewiem jak u was ale u mnie dopalania daje juz mniejszy efekt.
poza tym jak u was jest z tolerancja? bo u mnie jakos drastycznego wrostu nie zauwazylem.
1. Czas działania zależy od pory palenia:
jeśli palę w dzień to działa ok 1h i pozniej schodzi-bardzo przyjemnie
jeśli palę wieczorem lub w nocy to działa znacznie dłużej -2h a nawet więcej (warto powiedziećże sny są o wiele ciekawsze, często stosuje kompozycjie razem z ADR). Wieczorem co chwila coś podjadam słucham muzyki, coś robię, czasami nawet pracuję. Generalnie nie obijam się lecz rozwijam-może to ma wpływ na czas działania.
2. Żadnej tolerancji nie zauważyłem...zawsze działa tak jak powinno, dodam też że jakość partii nie odbiega znacznie mocą.
niewiem jak u was ale u mnie dopalania daje juz mniejszy efekt.
ja palilem do tej pory tylko wieczorami a jak schodzilo to kolacja znowu pare maszkow (ktore juz dzialaly slabiej) troche relaxu i spac.
w dzien zapalilem raz i faktycznie jakby krocej bylo bo poszlismy sobie z dziewczyna na przechadzke do lasu zapalilismy, troche fazowania a jak doszlismy na przystanek w celu powrotu do domu (jakies 30min od zapalenia) to juz praktycznie nic nie czulismy.
poza tym moja kolejna obserwacja jest taka ze (zestaw nr.2) dziala na mnie duzo bardziej "zwiechotworczo" niz mj...
zapalilem, po czym "na chwile" usiadlem do kompa, zwiesilem sie na jakiejs glupocie po czym ogarnalem sie po 1,5h ze juz troche za dlugo przy tym siedze.
Z nr 2 tez tak kiedyś miałem grając ponad 1 h w jakaś głupią grę online -ale przez tą godzinę byłem tak wkręcony, każda częścią ciała czułem się jakbym tam był.
z resztą pamiętaj nie licz czasu ile działa, nie myśl że to krótko czy długo-tylko nakręcasz się dziwnie ;-) lepiej korzystaj z działania-tak jak w życiu szkoda marnować czas na liczenie lat, miesięcy...lepiej Żyj i ciesz się tym. Czy 1-2h to mało czy dużo...palilem kiedyś dopalacze i fakt ze takie rzeczy jak konkret itd działały mocniej i dłużej to jednak kompozycje dają zupelnie inna jakość..jakość przeżyć i doznań, czasami dosyć osobistych, porostu szczególnych.
Swoją drogą czasami myslę że te kompozycje mają coś a'la "dusze", zawsze dzięki nim coś dostrzegę czy to w swoim zachowaniu czy zachwoaniu innych ludzi-załuję tylko że zawsze zapominam to zapisać ...taki mały OSHO chyba ze mnie rośnie :cheesy:
Jeśli cena będzie oscylowała wokół 45-50 zł za 3g to dla mnie rewelacja!
cholera wczoraj palilem ale jak to pisze to nabieram ochoty na kompozycje i spacer po miescie z dziewczyną..i chyba tak sie skonczy :-p
Sky pisze: Swoją drogą czasami myslę że te kompozycje mają coś a'la "dusze", zawsze dzięki nim coś dostrzegę czy to w swoim zachowaniu czy zachwoaniu innych ludzi-załuję tylko że zawsze zapominam to zapisać ...taki mały OSHO chyba ze mnie rośnie :cheesy:
a z tym liczeniem czasu to nie licze ze "o juz godzina minela, czyli juz schodzi" ;)
po prostu po wieloletnim paleniu mj, fazuje sobie mimowolnie wedlug schematu ganjowego, po prostu tak juz mi sie wbilo w glowe ze zapominam ze pale cos zupelnie innego i dziala we mnie przyzwyczajenie ze jeszcze po 3 godzinach od zapalenia powinienem byc jeszcze troche porobiony jak to przy mj. ;)
moze z czasem w koncu sobie zakoduje w glowie ze pale cos innego i przyzwyczaje sie ze dziala tyle i tyle.:)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.