Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Polecam także kompresy Medicomp 5cm na 5 cm 100 sz. w paczce
Ja niestety też muszę uzywać pompki 10ccm, bo do mniejszej moja dawka się nie mieści. I niestety, pozostały mi tylko żyły na dłoniach i stopach, czasami żeby trafić, to pół godziny jest normą. Grubszych igieł niż 0,45 nie stosuję, bo szybko wykańczają żyły. Natomiast igły 0,4 błyskawicznie się zatykają. A jeśli chodzi o markę, to wiadomo, bezkonkurencyjne są produkcji Terumo.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Ja tam też dokładnie używam 0.45 igieł jak dla mnie idealne bo tak jak piszesz 0.4 za szybko zapychają się a większe jebią kable i mi jakoś cięzej nimi trafić bo też potrafię się męczyć po 30min i więcej z trafieniem , ja to dość stęzony towar wale więc mi wystarcza abym w cencie się zamknął więc używam inuslinówke bo najwygodniej mi jakoś nimi pozatym z takiej jebnąłem pierwszy raz z takiej się nauczylem walić i juz wale caly czas z innej w razie czego też pukne ale wole insulinówki :)
Podejrzewam, że kumplowi @Medyka zdarzyło się coś innego, najprawdopodobniej zapalenie żył, połączone z niedrożnością. Dalszy efekt tego, to martwica tkanek i jedynym wyjściem była amputacja
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
God Fuck USA
Słyszałem o tych Terumo insulinówkach i wielu znajomych bardzo je sobie chwali.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.