Scalono | 909
Co mógłbym jeszcze dodać z sumplementow do tyrozyna aby efekt był bardziej pobudzający?
I co? aktywizuje wreszcie u Ciebie ta tyrozyna plus dodatki? skuteczny ten cały stack?
Scalono — CATCHaFALL
Co można jeszcze dołożyć do tyrozyna aby było mocniejsze pobudzenie?
23 marca 2012SHEzofrenia pisze: Nigdzie nie wspomniałem, że jest to substytut opio, mi pomogło wyregulować strasznie rozchwiany system dopamino/serotoninowy. Wysil trochę przećpany mózg i poszukaj jeszcze trochę, a znajdziesz zagraniczne leki na pomoc w wyjściu między innymi z koki, oparte na tyrozynie i b6 jako główne składniki. Poza tym poczytaj tez o tryptofanie, tyrozynie, diecie, w jakich sytuacjach dochodzi do wzrostu serotoniny, kiedy rośnie dopamina itd. Niestety jesteś ignorantem, dzienne zapotrzebowanie na tyrozynę jest pokryte nawet jeśli jesteś wegetarianinem (nabiał, strączkowe warzywa itd..). Ale dopiero w odpowiednim środowisku aminokwasowym i nie tylko - zaczyna działać.
Luzuj z epitetami, niczemu one nie służą. a.a.
Wysil trochę przećpany mózg i poszukaj jeszcze trochę, a znajdziesz zagraniczne leki na pomoc w wyjściu między innymi z koki, oparte na tyrozynie i b6 jako główne składniki.
Pozdrawiam
04 października 2022pauleta1987 pisze: Biore obecnie na zaburzenia depresyjno lękowe z niska aktywizacja dulo 60mg amisulpiryd 100mg I baclofen 25mg I pirybedyl i tyrozyna 1,5mg czuje się dużo lepiej, tyrozyna I pirybedyl biorę na podniesienie dopaminy
Scalono — CATCHaFALL
Co można jeszcze dołożyć do tyrozyna aby było mocniejsze pobudzenie?
Z takich ogólnodostępnych środkow/suplementow to wszystko już wyczerpane, ale jak bardzo byś chciał to spróbuj dorzucić hordeninę. Na niektórych działa jak delikatny stim i są zadowoleni z działania. Cena jest przystępna.
Bardzo fajnie na mnie działał Adrafinil, ale nie wiem jak z dostępnością. Spać się dało normalnie i głęboko, a działanie dopaminowe odczuwałem przez prawie cały dzień. Jest jeszcze mocny spalacz tłuszczu z rodziny Lipodrene - są w nim amfetaminopodobne substancje w niskich dawkach - osobiście nie polecam, bo może zadziałać bardzo mocno, nieprzewidywalnie i skutki uboczne są wyraźne oraz coś w stylu zjazdu na wieczór. Szkoda że nie jest już dostępny etylofenidat - był lajtowym w sensie że bez ubokow ale skutecznym pobudzaczem.
Żeby jednak w pełni zadziałały środki pobudzające musiałbys nie jeść żadnego neuroleptyku, amisulpryd chyba zmniejsza, albo w ogóle blokuje działanie. Kiedyś jadłem testowo sulpiryd, w małych dawkach, a to podobne do ami i nic w sumie nie działało na dopaminę na nim.
Dodano akapity - 909
28 września 2022pauleta1987 pisze: Do tyrozyna na czczo biorę witaminę b6 200mg i b12 50mg I szklankę Zielonej herbaty od dzis, biorę 3 tabletki po 350mg acetyl-tyrozyny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.