Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 130 / / 0
0,5mg alpry, po paru godzinach klon 2g+ 450mg kody + potem 1,5 mg alpry

Pięknie.

Jeśli chodzi o inne miksy benzo, to klon, alpra i mj- cudowny stan, zero zmulenia, otwartość do ludzi, optymizm.
We may be stupid, but we're not clever
  • 495 / 22 / 0
1,5-2mg clonazolamu do tego ile sie tam sypnie acetyl-fentanylu wapo co daje kosmiczne nody, splywanie sie na fotelu, pare razy mnie ktos tam na podlodze znalazl i chcial dzwonic na pogodowie, ale mnie dobudzili. Do tego podczas nodow strasznie dziwne w stylu wydaje ci sie, ze ktos kolo ciebie siedzi, jak sie wybudzasz to dalej do niego gadasz i pare minut zajmuje zeby sie ogarnac, ze tak naprawde siedzi sie samemu.
Obie substancje jak najbardziej polecam osobno, bo sam fenciak jest bardzo fajna prospoleczna substancja, ale w polaczeniu z silnym benzo daje co prawda fantastyczny high, ale jednak do konca worta jestes praktycznie zombie ktore tylko noduje i wyrzyguje cokolwiek zje, a nie zdajecie sobie sprawy, jak ciezko doczyscic obrzygana od gory do dolu gitare ;P.
  • 1329 / 58 / 0
W moim przypadku podbijanie opio klonazolamem, zupełnie mija się z celem. W mniejszych dawkach to benzo nie podbija zbyt mocno, za to daje złudne poczucie trzeźwości i parcie na poprawkę. Więc zawsze była poprawka, która kończyła się przebudzeniem X godzin później, a opioidowe grzanie odbywało się gdzieś poza moją świadomością. Za to klonazepam, alprazolam, etizolam czy Flubromazepam, były bardzo przyjemnym dodatkiem do przepłuczek.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 52 / 1 / 0
Mam :
-hydro z 3 opakowania 25mg
-Bromazepam 18mg
-diazepam ampułki max 150mg
-poltram tramal ampułki max 500mg
nie wchodzi w gre IV i alkohol

W jakiej kolejności podać i co ,i jakie odstępy czasu.
Na tramal raczej zero tolerki ostatnio brałem z 2 lata temu.
Na benzo to z 18-24mg bromazepamu zebym cos poczuł.
A i nie jadłem nic od 20 godzin.
Pożądany efekt "ciepła kołderka" empatia i euforia.
Najlepiej wszystko naraz ;]
  • 950 / 41 / 0
Szkoda marnować tramca i rolki w szkle. Bardzo ładnie wchodzi w jednej pompce. Jak nie będziesz miał nudności po tramcu, to hydroksyzynę sobie odpuść. Jak chcesz, choć spłyci euforię, to żeby zaczęła działać przez załadowaniem się trampka. Np 20 min przed trampkiem. Tak samo z diazepamem, żeby nie wytelepało. Ja bym ładował razem rolki i trampka. Bromazepam bym też odpuścił.
  • 52 / 1 / 0
A ile tej rolki?
  • 950 / 41 / 0
A ile trampka?
  • 781 / 45 / 0
Koło 18:00 paka klona 0,5mg potem 1g tramca i teraz 5mg alpry zapite browarem. Jest dobrze. Pozdro mordy.
  • 52 / 1 / 0
A już po trampku :-/ dałem 20mg rolki a za 30 min + 500mg trampka , wypiłem to oczywiście, i było okropnie sennie nic więcej z grubsza. wypiłem kilka kaw żeby do wieczora wytrzymac. Kurde nie mogę uzyskać tej "ciepłej kołderki" i empatii którą tak uwielbiam po trampku. Ale za miesiąc będę miał znowu :-D
A diazepam (Neorelium) 5mg/ml ampułki 2ml rozcieńcza się przed podaniem im?
  • 221 / 50 / 0
A ja przedstawia się miks heroina + alprazolam?
Co wrzucać najpierw? Dodam, że obecnie po detoksie, setka brauna iv robi mnie przyjemnie i dość dobrze.
Z benzo styczność miałam chwilową.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.