Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Rzadko.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
To uważaj. Słyszałem, że Zonko też tak ma.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 77 / 1 / 0
Gwynnbleid pisze:
może lepiej kupić ćwiartke hery po zalegalizowaniu (...)
"wyzwolić kompot"
Piotr Z. zamieszkały w MMz

Chcę być fajny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Od teoretyzowania to jest ktoś inny na tym forum.

Tak poza tym to smucicie jak smętne fiuty.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Little_Jack pisze:
Była taka oranżada - Helena. Zajebiaszczo dobra i uzależniająca. Już wiem, dlaczego tak się nazywała...
"Przedewszystkiem" była zajebista
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 908 / 9 / 0
Ja uważam że dilowanie jest złem, w Czechach jest to pomimo liberalizacji prawa antynarkotykoweho surowo karane. Jednakże jak ktoś jest już głębokim ćpunem to malutka dawka heroiny, nic mu nie zaszkodzi a raczej pomoże. To jest zdrowe, praktyczne podejście do kwestii narkotyków.
System polskiego prawa (polsky zakon) to patologia......
  • 2497 / 50 / 0
Czemu dilowanie ma byc zle? Gdyby nie dilerzy, to nie mialbys gdzie kupic narkotykow(mowiac dilerzy mam na mysli wszystkich, co sprzedaja dragi, wliczajac w to sklepy internetowe :) ).
Panie z apteki to tez dilerzy ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 908 / 9 / 0
farmaceuci też? hehehhe

Sudafed, Acatar, Poltram retard, Morphinum hydrochloricum to w aptece można przecież dostać...
lub na komisariacie w magazynie....
psy też ćpają, nawet takich znam....
  • 368 / 10 / 0
A tak apropos pani z apteki to młoda technik farmacji kiedy jak zwykle z rana weszłem po antki miała rozpięty ten swój uniform(pierwszy raz) tak że widziałem jej całkiem fajną bieliznę i śliczne małe jędrne cycuszki (mój ulubiony typ piersi :*) ) uśmiechnęła się do mnie ja do niej,tak sobie myślę skąd u niej taka frywolność ? Jako że cisło na kodę szybko rzuciłem trzy razy antidol 15 proszę i wyszedłem. Gdyby wszyscy dilerzy tak wyglądali nigdy nie wyszedłbym z nałogów ahh. Jestem realistą i tak jej nie puknę, więc nie ma co marzyć o tych cudownych cycuszkach (cały dzień myślę tylko o nich chyba się zakochałem)
  • 137 / 2 / 0
to się ogarnij i ją poderwij.

do tego tam wyżej: tak, oczywiście, że farmaceuci też
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.