Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 32 / / 0
Spirulina dobra jest, no i faktycznie obrzydliwa w smaku, choć po czasie można się przyzwyczaić i już tak człowiekiem nie rzuca. Jak ktoś wrażliwy smakowo, to lepiej niech nabędzie wersję pastylkową (spirulina sprasowana).
Jak pchły skaczą myśli z człowieka na człowieka. Ale nie każdego gryzą.
  • 438 / 6 / 0
Szałwia, Pietruszka, Cebula . Pokrzywa, Algi.
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 39 / / 0
Ostropest plamisty (w postaci nasion, a nie wyciągów itp.) oraz zielona herbata.
  • 189 / 2 / 0
Ja moze dodamm ze najprostrza, najstarsza oraz nie wymagajaca wkladu finansowego jest glodowka :-) Skuteczie pozwala wydalac toksyny z orgaizmu, wspomaga oczyszczenie jelit. Niejedzac organizm zaczyna spalac tluszcz w ktorym najwiecej zgromadza sie toksyn, uwalniajac je do krwioobiegu i wydalajac moczem. To samo tyczy sie cwiczen fitness. Metoda raczej dla hardcorow no ale sa i tacy.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
A przy symulantkach nie należy też uzupełniać sodu? Bo nigdzie tutaj o tym ani słowa...
  • 60 / 1 / 0
A przy symulantkach nie należy też uzupełniać sodu? Bo nigdzie tutaj o tym ani słowa...
  • 16 / / 0
Jakoś przez przypadek trafiłem na ten temat i pomyślałem, że zaopatrze się w pare środków :

1. OLIMP Gold Omega 3 plus
2. Olimp Ginkoflav Forte (Miłorząb japoński)
3. Sylimarol (Ostropest plamisty) x2
4. Olimp Vita-Min Plus z luteiną i zieloną herbatą

Ogólnie taki profilaktyczny miks bedzie mnie kosztował 75 zł .

Co o tym myślicie ? Dodalibyście jeszce coś odsiebie do tego miksu ( nie chciałbym przekroczyć 100 zł) ? no i jak oceniacie ogólnie suple z Olimpu ?

Z góry dzięki za odp :-)
  • 16 / / 0
Jakoś przez przypadek trafiłem na ten temat i pomyślałem, że zaopatrze się w pare środków :

1. OLIMP Gold Omega 3 plus
2. Olimp Ginkoflav Forte (Miłorząb japoński)
3. Sylimarol (Ostropest plamisty) x2
4. Olimp Vita-Min Plus z luteiną i zieloną herbatą

Ogólnie taki profilaktyczny miks bedzie mnie kosztował 75 zł .

Co o tym myślicie ? Dodalibyście jeszce coś odsiebie do tego miksu ( nie chciałbym przekroczyć 100 zł) ? no i jak oceniacie ogólnie suple z Olimpu ?

Z góry dzięki za odp :-)
  • 1615 / 28 / 0
Na polepszenia pamięci można przyjebać Lucetam. KIlku znajomych mówi że pomaga.
  • 1615 / 28 / 0
Na polepszenia pamięci można przyjebać Lucetam. KIlku znajomych mówi że pomaga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.