Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 265 / 2 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
A było czuć jakieś wejście ? %-D
Może kwestia stanu układu dopaminergicznego użytkowników tego ? :P bo mój jest w bardzo dobrym stanie nie chwaląc sie :blush:
Brak porządneo wejścia, a właśnie tego efektu oczekiwałem. Zgadzam sie co do tego z w dział eth czuc głownie noradrenaline, i właśnie to mi się nie podoba, główke mam chyba w porządku bo jakoś nigdy nie szalałem ze stymulantami, móje jedyne wyczyny w tym kierunku to sztuka metylonu czy 50 mg mdpv w ciągu paru godzin :P
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 224 / 11 / 0
Przy podaniu dozylnym i waporyzowaniu mialem charakterystyczne wejscie, nie wiem moze ty wciagales tylko. Ponadto zastanawia mnie jakie to jest uczucie, ktore pozwala zidentifikowac ze to wlasnie noredrenaline czuc. %-D
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 2428 / 90 / 0
No chyba że mocno Cie speeduje
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 2 / 0
jak dla mnie duży speed fizyczny, napięcie mięśniowe i charakterystyczne poddenerwowanie które ciężko pomylic z czymś innym a występuje właśnie przy takich środkach, przy jednoczesnym braku jakiegoś szczegolnego przyśpieszenia umysłowego czy silniejszej euforii. A rozmawialiśmy o wejściu w kontekście podania pr które jak dla mnie nie okazało się lepsze od donosowego, innych metod nie próbowałem.
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 224 / 11 / 0
To poddenerwowanie to, w moim przypadku, cos a'la ta lekka euforia, ktora odczuwalem przy podaniu donosowym, aczkolwiek w moim przypadku bylo to pozytywne odczucie. Takie mile iskierki euforii i uczucie jakby wyczekiwania na cos ale bardziej porownalbym to do euforii, ktora zawsze odczuwalem swiezo po odebraniu od listonosza przesylki z np mefedronem (za czasow gdy byl legalny), kiedy z paczuszka szedlem w podskokach w celu spozycia zawartosci. Jednoczesnie nie bylo checi na wiecej, mocniej.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 237 / 10 / 0
ja dzisiaj stestowałem ( 0.250 w ciągu 5h ) i naprawde polecam. Głównie spid, lekka euforia ( taka subtelna ?? ) zwolennikom bufedronu powinno się spodobać :P ( dodam jeszcze że spożyłem do tego 7 piw, 3 rózgi THC i na zwała [a raczej takie lajtowe zejście ]zaserwowałem sobie kode - 100% POZYTYW XD )
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 247 / 1 / 0
Może pytanie już padło, ale nie chce mi się czytać całego wątku jeszcze raz.
Czy znieczulenie wywołane po ethcat-cie w postaci kryształu to efekt jego działania, czy raczej dorzucania lidokainy?
wie ktoś?

Ogólnie substancja jak dla mnie bardzo spidująca i miła.
Polecam
  • 2428 / 90 / 0
EthCat lekko znieczula , lido raczej nikt by nie dorzucał bo po chuj ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
do jakiej substancji EthCat jest najbardziej podobny? bufedron czy MDPV?
  • 574 / 3 / 0
raczej bufedron
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.