Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
poltramy no mozna je jesc i rozpuszczac !!
Kiedyś wolałem kodeine, tramal na mnie dziwnie działał miałem nudności, pocenie i to wejście, nieprzyjemne ciarki mnie po plerach przechodziły i mi było zimno itp
Teraz jak mi się dorwał przez "przypadek"(2 opakowania Noaxu 300mg R) to zeżarłem aż mi się uszy trzęsły :-p na jego korzyść przemawia przede wszystkim długość fazy ( mnie nawet raz 14h trzymał,bez dojadania), euforia i ta przyjemność co się ją nie da opisać słowami bije kodeinę na głowę, zresztą widzicie jaki mam podpis w poście hehe :-p no i Nodding po kodeinie jest praktycznie nie do osiągnięcia a po tramalu to i owszem (raz po tramalu noddowałem w tramwaju,ale z tym walczyłem, żeby nie być gwiazdą mpk w krakowie ;-) )
Jedynym minusem jest deprecha potramalowa i ponoć większe skręty niż po kodeinie.(Ja odstawiłem bezboleśnie)
Żałuj tehacek, ale niestety tak bywa, ja MJ nie mogę palić bo mi się we łbie od niej pierdoli..... tu mamy argument na rzecz Kodeiny, a no i to, że do tramala trza mieć klonazepam(chyba ,że ktoś padaczkę lubi) no i ryzyko przełomu serotoninowego w mixach.
Podsumowując Kodeina<Tramal ,a kiedyś było na odwrót pokój
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Hegemon_Krwawy pisze: No popatrz, a ja gdy poznałem tramaldol też wydał mi się lepszy od kodeiny. Miałem wtedy jakiś taki okres, że kodeina nie chciała działać, bywa.
ja właśnie wszamałem 450 i nadal jestem rozczarowany jej działaniem
do tej pory brałem do 300 i zazwyczaj jak się dobrze ujarałem do tego, to było nawet miło
jednak po tym jak się ostatnio naspawałem tramalem, uznałem że koda działa na mnie wyjątkowo słabo
nic nie czaję? może być tak, że kogoś tramal czy makiwara robią jak należy, a kodeina słabo?
ale ja sie nie znam...
Dr. Johnson
No i co... sporszkowałem 2 tablety, wypiłem, ładowało się długo, jak się załadowało to się porzygałem (powietrzem głównie bo miałem pusty żołądek). Jak dla mnie to szału nima... niby opiat, ale taki z tego opiat jak ze spice'ów mj, niby ma pobudzać, a po 2h spać mi się zachciało okrutnie. Napisali, że kawa wzmacnia to jebłem krystynę kofeiny, napisali, że trochę zioła wzmacnia to dopaliłem, spać może mi się nie chce już tak, po dwóch buchach trochę fajniej się zrobiło, ale... lepiej to sobie wyobrażałem... a jeśli pierwszy raz nie zachwyca to już pewnie lepiej nie będzie. Walnę potem jeszcze piwko i zobaczymy... Pozostałe 5 tabsów zostawię na myksy z kodą, może do tego się nadaje, bo koda jest fpyte a tramadol to zostawiam dla wjebanych i wesołych skrętów im życzę.
diesel pisze: kiedys chyba pisywali tu ludziska ze jak dobrze kopie cie jedno to znowu to drugie dosyc slabo
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.