Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 75 / / 0
dzisiaj caly dzien sluchalem cocaine. powanie . normalnie sie czuje wyrezany.
ale strasznie mnie boli glowa.
lepiej sobie kupic koxine albo krajowke . dajcie spokoj tym mozna sobie mozg poryc ;/
  • 992 / 25 / 0
z 3 lata temu był taki szał na to. Świetnie mnie usypiało.
  • 616 / 4 / 0
Pamiętam, że też tego próbowałem. Czad jak nic. Nic nie dawało, poza przyjemnymi nawet dźwiękami.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
Nieźle sobie pajace liczą za 'sztukę', ok 10zł. Ja dziękuję, wole 2 antki kupić i nie podniecać się placebo (placebem?) jak pajac jakiś.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
A nie sądzisz, że jaranie się placebo jest super?
Nie robisz sobie żadnej krzywdy psychicznej ani fizycznej, nie tracisz kasy, a fazę masz.
"It is written... Among the limitless constelations of the celestial heavens, And in the depths of the emerald seas[...],That the world which we see, is an outward and visible dream of an inward and invisble reality"
  • 574 / 3 / 0
Niestety mnie placebo nie paca, pewnie dlatego że wiem co jest wkrętem a co nie - w takich sytuacjach autosugestia jest wykluczona.
Jamajka pisze:
nie tracisz kasy
Po 10zł jest jedena empetrójka piracie.
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2011 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 1 / 1
Kiedyś zdarzyło mi się wielokrotnie "aplikować" sobie i-dosera i muszę stwierdzić, że to niestety przekręt, aczkolwiek samą swoją ideą działania bardzo pociągający - to pewnie jest powód dla którego tyle osób pragnie w to uwierzyć :-p .

Zdecydowanie lepiej wypalić fajka, czy zaciągnąć się tabaczką (lub co kto woli) i posłuchać jakiejś wkręcającej muzyki, gwarantuję że kopnie mocniej ^_^ .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 705 / 1 / 0
Passenger pisze:
gwarantuję że kopnie mocniej ^_^ .
No po tym fajku to z pewnoscia.
  • 1217 / 21 / 0
Swoją drogą to zajebisty pomysł na biznes. Legalne dragi przez specjalny program, który brzęczy, boli po nim głowa, pulsuje w oczach i ma zajebisty efekt placebo (wystarczy poczytać fora o i-doserze). Ciekawe ile te cwaniaki wykosili kasy od "prawie-kinderćpunów".
Btw. Czytałem kiedyś artykuł gdzie jakiś zajebiście obeznany w temacie redaktor/redaktorka mówił(a) że w internecie są legalne narkotyki w formie dziwnych dźwięków przestawiających fale mózgowe! I że dzieci się tym odurzają! Kurwa co za idioci, wg 90% społeczeństwa wszystko co daje faze jest złe, a sami na uspokojenie wpierdalają relanium, naokrągło palą fajki i chleją browary. Aż się w żyłach krew gotuje.

Nie wiem czy pisałem (pewnie tak, ale jeżeli nie to i tak napiszę): Dużo lepiej ćwiczyć umysł przy Hemi-Sync we FLACach. To coś przynajmniej daje realne poczucie odkrywania swojego umysłu, no i projekt jest udoskonalany od ponad 20 lat bodajże, i rzeczywiście to można nazwać jakimśtam działaniem na mózg. Szczególnie że kładąc się na wyrku z dobrymi sennheiserami naprawdę czuć tą energię z dźwięku, to taka trochę muzyka, trochę brzęczenia, trochę wibracji, ale przynajmniej słucha się tego przyjemnie. Niestety wiadomość dla nieuków: Potrzbna znajomość języka angielskiego. Do tego polecam ściągnąć jakiś tutorial jak z tego korzystać i który utwór jest do czego, bo to powinno się słuchać w jakiejś chronologii. Sam już o tym zapomniałem, teraz jak mam duży dysk to może znowu ściągnę.
Tutaj więcej info, w języku polskim: http://www.hemi-sync.pl/

EDIT: Warto dodać cytat:
Dzisiejsze Hemi-Sync zostało udoskonalnone przez ponad 40 lat badań i rozwoju i jest wspierane przez liczne studia, raporty, artykuły i referencje dostępne pod www.hemi-sync.com. Hemi-Sync zostało naukowo i klinicznie potwierdzone i udowodnione jako efektywne.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2011 przez Psychopath, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 1 / 0
I dosera kiedyś próbowałem z ciekawości. Oczywiście bez żadnych skutków.

A co do hemi-sync to całkiem niedawno słuchałem, niestety w jakości mp3. Efekty jakieś tam były, ale stwierdziłem, że to nie to samo co flac i zacznę słuchać od początku jak już znajdę w tym formacie. I na mówieniu sobie się skończyło. %-D
Dzięki za przypomnienie, właśnie znalazłem interesującą mnie płytę we flacu. Wieczorem zabieram się za słuchanie.

A i jako, że to pierwszy post, to się przywitam: witam.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.