Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 321 / 3 / 0
Czy 1,5 g piko dobrego może kosztować 350-400zł? Bo no coś takiego mi się śniło ,że mam propozycję za tyle.
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 2 / 0
Zależy co rozumiesz przez dobre i gdzie mieszkasz, bo przy granicy z pepikami taniej i dużo łatwiej, niż na 2 krańcu Pl. Generalnie jak dla mnie cena zawyżona chyba, że dobre znaczy naprawdę kozacki sprzęt a ty mieszkasz gdzieś na północy.
  • 1817 / 109 / 0
może kosztować,jak jest w krysztale i czyściutkie to może.
  • 321 / 3 / 0
W Wawie. Dzięki zastanowię się na co wydam zarobiony hajs teraz. piko brzmi cudnie.
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / / 0
Gdzie można na Ślunsku znaleźć ładne cacko w krysztale? Bytom, Chorzów, Zabrze? :<
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 109 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: eliot »
jak ja slysze takie cos, -ze amfa tak ale z meta to ja nie chce miec nic do czynienia to mi sie smiac chce.ja miałem i mam do czynienia i z meth i z amfa,zaczynalem do fety i wierzcie,ze jest ona duzo bardziej psychozogenna niz meth.z meta jest ten problem ze jak sie walnie 100 dobrej to sie nie spi praktycznie 2 noce,a zazwyczaj na kresce sie niekonczy i tak juz niespisz minimum 3 a moze i 4 noce do tygodnia.przez to jest gorsza,jak bys walil w ciagah mete i fete nie ma zadnej roznicy.Wracajac do tematu,meta jest w wojewodztwach sasiadujacych z czechami i slowacja,gorny i dolny slask,opolskie u mnie mieszkam przy granicy naprawde nie ma wiekszego problemu z zalatwieniem meth-y.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2015 przez eliot, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1262 / 17 / 0
Gdzie najłatwiej o meth? Jakieś miejsca w Wawie czy jakieś miasto?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 609 / 16 / 0
W Katowicach
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
po ile w Kato? :hug:
  • 87 / 2 / 0
jaś pisze:
po ile w Kato? :hug:
180-200zl/gram
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.