Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Tylko faceci mogą pić, chlać i srać. Kobietom nie wypada.
zresztą co do amfy to każdy kto to bierze często jest debilem. albo sie nim stanie. narkotyk dla buraków i dresiarzy. gdyby to ode mnie zalezało, to do chcialbym żeby strzelano do dilerów tego białego syfu...
a ty skoro wciągasz fetę, to jesteś nikim w moich oczach. kobieta która zaprzecza swojej kobiecości to ścierwo po prostu.
a amfa i facet to cacy to nie mam slow. Wpadles w jakies schematy postrzegania ludzi co jest przykre.
Szczerze mówiąc nie kojarzę fety z burakami i dresiarzami, może dlatego, że nie obracam się w takim towarzystwie.
Poza tym co drugi ćpun Ci powie, że feta jest bardziej "kobieca" niż "męska"...
choć nie powiem, trudno go nie polubić...
szpilki są nie tylko dla pań
igły nie są tylko dla panów
niech każdy bierze co chce
byleby Mi to nie przeszkadzało
hehe a cipacz? gdzie się zakwalifikuje? :-D
Yossarian to o Twój nick mi szło :-)
gynoid pisze: Yossarian w żadnym podręczniku savoir vivre'u nikt nie wspomina o tym, że kobietom nie wypada walić fety. W Biblii też nic o tym nie wspomniano. Nie wiem skąd Ty masz takie dziwaczne poglądy.
Szczerze mówiąc nie kojarzę fety z burakami i dresiarzami, może dlatego, że nie obracam się w takim towarzystwie.
Poza tym co drugi ćpun Ci powie, że feta jest bardziej "kobieca" niż "męska"...
zrozum, ja po prostu nie lubię kobiet które ćpają cokolwiek, bo to strasznie nie kobiece. to samo powiem o chlaniu na umór, nie ma dla mnie różnicy.
po cholerę to wciągasz w ogóle i jak czesto?
Burakiem się jest bez względu na to co się bierze.
Ostatnio ućpałam się bardzo nieburacko, a artystycznie, więc zamilcz.
EDIT: Ostatnio prawie w ogóle, a wcześniej to różnie bywało. Ale raczej nie często.
rozkmin pt]
ok, niech każdy ćpa co tam chce. wy macie prawo ćpać, a ja mam prawo wami gardzić z tego powodu. proste.
a nick oczywiście zainspirowany kultowym bohaterem kultowego Paragrafu 22 :)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.