Może jeden alter ego drugiego.
15 maja 2021Sawant pisze:
tydzień temu na ćpuńskiej grupce na FB pisali o śmierci tej Pani: (czekałem aż się tu pojawi news, bo byłem na 90% pewien, że ma konto, a teraz to już nie wiem)
https://www.facebook.com/karolina.karwowska.948
https://www.facebook.com/ulanadzieja2021
Haha, która to jej śmierć.
Kto wie ten wie czemu "nie żyje"
Sam jej nie znałem, ale na grupce nawet jej bliscy pisali ze szczegółami, że tym razem to nie fejur.
Co ty pierdolisz?!
Mniemanologa nie trzeba przedstawiac, to znany i lubiany user, ktory udzielal sie od dawna. O rany. Chcialbym, zeby to byl kolejny fejk.
Od kogo dostales te wiadomosc?
Kurwa znałem chłopa gadałem z nim z resztą on był rozgarnięty i gadał z wieloma z nas ... Czemu zmarł - to jakieś na 100% pewne info czy jajca ??
"Rutyna to rzecz zgubna "
To pewne info. Zmarł 12 maja. Patrząc na to, jak wyglądały jego roztwory do iv to i tak długo wyżył. Jak się filtruje MST przez watke od patyczka do ucha to niestety.
Miał 41 lat.
Spędziłam z nim bardzo dużo czasu, byliśmy kiedyś "przyjaciółmi". Widziałam jak "przygotowuje" ćpanie, mówiłam mu nie raz, że robi to źle, że to sie odbije na jego zdrowiu, niestety nie słuchał, bo bardziej zależało mu na tym, żeby nic się nie zmarnowało. Mimo, że był ode mnie sporo starszy to dogadywaliśmy się. Był bardzo wartościową osobą, ale też zagubioną oraz wrażliwą. Wiadomość o jego śmierci mną wstrząsnęła, lecz niestety każdy ćpun musi liczyć się z ryzykiem, to niebezpieczny sport.
Powód: scalam
Nie zgorzkniały, otwarty. Dopytywał czy wszystko gra.
Empatyczny.
Szkoda w cholere. Niech mu bedzie lepiej po drugiej stronie.
Człowiek dusza.
Mial swoje ODCHYLY ale BYŁ Prawdziwy.
Z jednej mąki byliśmy. Ludzie którzy urodzili się w nie tych czasach.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.