Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
A mógłbyś napisać bardziej szczegółowo ? Wydaje mi się, że to takie pierdolenie na wyrost. Mając 20 lat, ma się silny organizm (oczywiście, jeżeli nie jesteś od urodzenia jakiś niedojebany), więc albo mi przyklaśnij, albo się wyspowiadaj.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 1 / 0
@Procent: Tak to już jest z hipochondrykami :D Zjebani od stóp po sam czubek głowy ;)
Uwaga! Użytkownik Nihilista jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 270 / 0
Nie zgodzę się Procent. Na prawdę można się trwale rozjebać rc/stymulantami.
Największy przegryw na forum
  • 3854 / 316 / 0
drag pisze:
Nie zgodzę się Procent. Na prawdę można się trwale rozjebać rc/stymulantami.
W to nie wątpię, bo prawie codziennie spotykam łby przeżarte od spidów, i to srogo. Chodziło mi raczej o co innego, a mianowicie o podejście typu: jestem weteranem na dwóch setkach przedemerytalnych, mówię wam, jam nochem jebał od kołyski :old: A później wychodzi, że oprócz przegrody, która mogłaby być prostsza, nic poważnego się nie dzieje.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 33 / 0
Czy 20g na jedna osobe fety na tydzien skonsumowane to duzo? Staram sie wycenic zdrowie kumpla
  • 419 / 2 / 0
Jeżeli feta normalnej jakości to w huj. Normalny czlowiek może spokojnie przejechać dwa dni na gramie i jeszcze caly czas dobrze się bawić.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 1680 / 270 / 0
cebex pisze:
Czy 20g na jedna osobe fety na tydzien skonsumowane to duzo? Staram sie wycenic zdrowie kumpla
Chyba słaba feta. Ja przez pierwszy miesiąc przerobiłem zaledwie 7-8g czystej (biorąc tak z 18/30 dni miesiąca).
Największy przegryw na forum
  • 3854 / 316 / 0
Prędzej przypakował od dosypanej kreatyny, aniżeli przerył się od amfetaminy.
  • 78 / / 0
zanik pamięci krótkotrwałej
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 33 / 0
podczepiam sie i edytuje

blad to bylo 50g na 3 typow lat 20 w tydzien(potwierdzone władek czysty angielski)

trzeba miec spore doswiadczenie zeby siekac takie ilosci oraz miec juz z deka zryty beret?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.