ODPOWIEDZ
  • 5839 / 1210 / 43
Dobre są tez niektóre niearomatyzowane, o zapachu tytoniu.
Czy ktoś z was próbował sam robić tabakę ?
Ja za małolata robiłem z tytoniu do fajek.
Bardziej tak eksperymentalnie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1066 / 158 / 0
@london5 ja niestety nie robiłem, ale znalazłem forum tabakarzy jest wiele przepisów, jak się zrobi cieplej na lato będę próbował zrobić swoją
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 837 / 254 / 0
Gawith fajny, fajniejszy smak niż Redbull, tylko szczury lepiej sypać bo takie wciągnie z łapy mija się z celem.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 110 / 8 / 23
Zawsze sypię na biurko i wciągam fifką szklaną. Można kupić sniffer snorter - jednak jak dla mnie to lekka przesada(szkoda kasy)
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 254 / 0
też ciągne z czystej lufy, banknoty są fujka
  • 2 / / 0
ozona spearmint siupana z dlugopisa.
tabaka raczej średnia ale lubie to usypywanie kresek
uzywacie tabake gdy macie katar ?
Uwaga! Użytkownik dyw4n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ja jestem fanem tabaki Biały Słoń. Sypię ją łyżeczką do tabaki na ten dołek na dłoni pomiędzy kciukiem a wskazującym, lekko ubijam i wciągam. Jest hardkorowo mocna, dlatego sypię jej troszku, daje niesamowitego kopa. Czuję się porobiony. ;)
  • 2116 / 631 / 0
E tam, sypać na zagłębie zwane tabakierą anatomiczną na dłoni i ogień. ;)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Tabakierka_anatomiczna

Skończyła mi się Alpina, a sklep zapasów ni ma w związku z obecną sytuacją. :(
Łażę więc z Presidentem, plus jest taki, że dzięki odbijającemu opakowaniu można obejrzeć sobie nos, czy nie wyglądam jak amator wciągania kakao sniffem. A sam President jest cudownie odświeżający i eukaliptusowy, ale jak zarzuciłam po przerwie to parę łezek poleciało; może to przez nie do końca wygojoną przegrodę nosową, a może po prostu ten typ tak ma. Tak, czy inaczej, warto ją (go?) stestować.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 837 / 254 / 0
Ja nie umiem tak z ręki ciągnąć żeby się chociaż minimalnie nie pobrudzić. Niewygodne to jest, wole normalnie sypać.
  • 73 / 15 / 0
Na stół szczura i fifka w dłoń. Nie ma straty. Zamówiłem jakiś czas temu pięć opakowań Bernard Orginal - sosnowa 10g. Świetny aromat każdego ranka. Mam prócz tego inne z tabakierni, najlepsza z nich o aromacie tytoniu M.E.D. No99(5g)
Uwaga! Użytkownik CassiusMarcellusClay jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.