Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
siema wszystkim starym userom, piatka wszystkim nowym.

sto lat mnie nie bylo, troche sie zmienilo. pytanie mam odnosnie tego czy to gowno co lata po warszawie teraz u niektorych sprzedawane JAKO 3mmc to rzeczywiscie 3mmc? jak dla mnie - nigdy w zyciu.

to nowe cos:
-smierdzi niby octem, jakims plynem mechanicznym
-dawkowanie mniejsze, zdecydowanie (mysle ze stosunek 1:5)
-krysztalki sie nie krusza a bardziej "rozmiekaja"
-(do okolo 1,5h) dzialanie na umysl > czystosc, ogarniecie, blyskotliwosc
-przy zejsciu (czego nie mialem przy 3mmc nigdy) zupelne odrealnienie, wrazenie ze nie jestes niczego pewien, wszystko obce takie jakies
-paranoje i schizy jako bonusik na zejsciu

ktos moze mnie nakierowac na to co to moze byc jak nie 3mmc? a moze ktos z wwa wie co to jest?

jak cos to moge sie umowic z kims na "wspolna kolacje" jesli jest opor ciekaw... ;p
  • 1854 / 215 / 37
Wg. mnie to nie trójka.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 4 / / 0
Panie i panowie,
Co to jest za cudo? Żółto-bursztynowe kryształki, w środku skłaniające się ku przezroczystości, intensywny zapach, mocno higroskopijne, piekące.
Trochę kokosem zalatuje. :D Ktoś coś? :)
Spotykając mnie na ulicy nie pomyślał(a)byś, że możemy spotkać się też tutaj. Ciekawe czy ja pomyślałbym to o Tobie? ;>
  • 1817 / 107 / 0
3mmc
  • 19 / / 0
wie ktoś co siedzi w talizmanie Thor Hammer? znalazłem to dziś na mieście i zastanawiam się czy warto wogle się za to brać :D
  • 1628 / 196 / 0
a-pvp

Nie warto.
  • 1823 / 104 / 20
Słynny młot thora, brałem, potwierdzam a-pvp albo coś podobnego, mocne skurwysyństwo.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1 / / 0
Kupione jako 3-MMC, Mokre(oleiste) kryształy lekko żółte nie nadające się do sniffa, postaci mokrej lekko żółtej grudy, widać pojedyncze kryształki dość grube w kształcie ryżu takie do 4mm. Zapach mdły, oleisty, lekko miętowy. (nie ostry)

Działanie długie 2-3h po wrzucie 150mg oralem, serce napierdalało 100-120/min, odwodnienie, hipertermia, wysikałem chyba 5 litrów, po 4h od ostatniego orala czułem jeszcze stymulację, euforia z dużym nieogarem, stymulacja, na zjeździe bardzo duża sztywność mięśni, całe ciało napięte przez kilka godzin.
Empatia na bardzo wysokim poziomie, napisałem kilka sms do lasek (których potem oczywiście żałowałem) :-)

Co to mogło być?
Po 3mmc nie mam żadnego wpływu na tętno, ciśnienie, czysta euforia i brak jakiegokolwiek zjazdu.
  • 1 / / 0
Wie ktos co to za tabletka http://41.media.tumblr.com/261a891273ec ... 1_1280.jpg ?

przeniesiono do właściwego wątku
  • 1329 / 58 / 0
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.