Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Vigilant pisze:Szukałam, ale jakoś nie znalazłam jasnej odpowiedzi: jak najlepiej przechowywać metadon - w lodówce?
P.s. Chyba Ze ktoś akurat na Alejach bo 18 ;-)
Niedzielny80 pisze:Powiem wam ze sprawa z programem i jego okolicami to wszystko jest zalezne od kierownika programu. Na dzielnej to jest tak ze nie ma zadnego stania w okolicach programu i pod programem. Jak tylko sie o tym dowie kierownik i personel ze jakis delikwent przesiaduje albo cpa po klatkach z miejsca wylatuje. I to jest mega dobre. Tam 75% osob to normalne osoby po ktorych nawet nie widac ze cos braly. To wysokoprogowy program. Wiekszosc pracuje i funkcjonuje swietnie. Patologia szybko jest wyrzucana.
s414uch322y pisze:A co jeśli bym dosypał kwasku do kubeczka ? testy będą ujemne czy obojętne raz kumpel dosypał i były ujemne Dzieki Oxan
Vigilant pisze:Szukałam, ale jakoś nie znalazłam jasnej odpowiedzi: jak najlepiej przechowywać metadon - w lodówce?
A tak poważnie Vigilant to u nas trzymają normalnie w pomieszczeniu na stoliku w temp. pokojowej. Obok jest sejf 2 metry a waga to chyba z 400kg w którym powinny trzymać albo chociaż chować na noc. Także jak działa w temperaturze pokojowej to można tak przechowywać na to wychodzi.
Powód: poprawka literówki
Miał ktoś takie jazdy, że rozmawiał na metce z kimś kogo nie było i wogóle "człowiek, którego nie ma"?
Po tych 6-7 h mija i jest normalnie ze mną a nie dobieram. Koliduje mi to z pracą ale na szczęście mam taką, że robię praktycznie co chcę :cheesy: gdzie indziej bym wyleciał na kopach.
Przy czym jednocześnie organizm przyzwyczajałby się do mniejszych dawek i mógłbyś efektywniej realizować redukcję.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.