Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Szukałam, ale jakoś nie znalazłam jasnej odpowiedzi: jak najlepiej przechowywać metadon - w lodówce?
ćpun na ćpuna jak na ćpuna patrzeć nie powinien
  • 510 / 53 / 1
Jak to jest z programem w Poznaniu? Ktoś coś?
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 270 / 0
Ja bylem, cos tam pamietam. Co chcesz wiedziec?
Vigilant pisze:
Szukałam, ale jakoś nie znalazłam jasnej odpowiedzi: jak najlepiej przechowywać metadon - w lodówce?
W lodowce albo we krwi.
Największy przegryw na forum
  • 317 / 15 / 0
Niech ktoś kto mnie zna i jest na programie w Poznaniu się odezwie na PM bo mam pare pytań,bo jestem od tygodnia i nie chce tu zawierać znajomosci ślepo ;-) Wiecie jak jest :-) Pozdrawiam wszystkich

P.s. Chyba Ze ktoś akurat na Alejach bo 18 ;-)
  • 1709 / 11 / 0
Niedzielny80 pisze:
Powiem wam ze sprawa z programem i jego okolicami to wszystko jest zalezne od kierownika programu. Na dzielnej to jest tak ze nie ma zadnego stania w okolicach programu i pod programem. Jak tylko sie o tym dowie kierownik i personel ze jakis delikwent przesiaduje albo cpa po klatkach z miejsca wylatuje. I to jest mega dobre. Tam 75% osob to normalne osoby po ktorych nawet nie widac ze cos braly. To wysokoprogowy program. Wiekszosc pracuje i funkcjonuje swietnie. Patologia szybko jest wyrzucana.
U nas tak samo, jakby patola zaczęła kiełkować pod programem to wypad z programu. U nas normalni chodzą w miare bo wiadomo, że po 30 latach brania to do końca tej normy nie ma. Na moim programie pracuje akurat tylko ja. Teraz mam akurat natężenie, że zdaża się i po 14h pracować - nie na raz ale na dwa razy dziennie biorę. Tylko z szefem układ taki, że on potrafi zadzwonić o 14:30 i wymusić na Tobie, że na 16 najpóźniej masz być i robić do 11:00 a wcześniejsze moje plany na dzień idą się jebać.

s414uch322y pisze:
A co jeśli bym dosypał kwasku do kubeczka ? testy będą ujemne czy obojętne raz kumpel dosypał i były ujemne Dzieki Oxan
Jak u Was oddajecie próbki moczu? Ze sobą przynosicie? 8-( Dziwne. U nas sikasz na miejscu i to pod kontrolą osoby z personelu. Oczywiście pilnująca osoba płci tożsamej jest. I bardzo dobrze.

Vigilant pisze:
W kablówce :*)
A tak poważnie Vigilant to u nas trzymają normalnie w pomieszczeniu na stoliku w temp. pokojowej. Obok jest sejf 2 metry a waga to chyba z 400kg w którym powinny trzymać albo chociaż chować na noc. Także jak działa w temperaturze pokojowej to można tak przechowywać na to wychodzi.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawka literówki
  • 168 / 2 / 0
Metadon trzymaj w temp. pokojowej. W lodowce nie za bardzo.
  • 1709 / 11 / 0
Ja byłem głupi, że wszedłem jak zombie na dawkę 30ml stężonego. Teraz przez 1/3 dnia jestem jak żywy trup. Od 7:00 do 14:00 przysypiam, rozmawiam z ludźmi, których nie ma w pobliżu itp. :nuts: nie wiem co robię, dopiero mi ludzie mówią, że wyglądam jak najebany najgorszym gównem i nic nie kontaktuje. Czasem tylko są lepsze dni. Ostatnio zszedłem już na 29ml ale to długa i bolesna walka.
Miał ktoś takie jazdy, że rozmawiał na metce z kimś kogo nie było i wogóle "człowiek, którego nie ma"?
Po tych 6-7 h mija i jest normalnie ze mną a nie dobieram. Koliduje mi to z pracą ale na szczęście mam taką, że robię praktycznie co chcę :cheesy: gdzie indziej bym wyleciał na kopach.
  • 1543 / 213 / 0
Duldi, to efekt przyjętej jednorazowo dużej dawki. 30ml stężonego syropu to 150mg metadonu. Lepiej byś zrobił, gdybyś te 30ml podzielił na trzy części i przyjmował co parę godzin, np. co 4 godziny. Efekt "terapeutyczny" byłby praktycznie ten sam, a nie miałbyś takich zaburzeń, właściwych dla wielu syntetycznych opio. Mnie zdarzało się np. po dużych dawkach fenta gadać do kogoś po niemiecku(!), do jakichś nieistniejących osób.
Przy czym jednocześnie organizm przyzwyczajałby się do mniejszych dawek i mógłbyś efektywniej realizować redukcję.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 1709 / 11 / 0
stary dziad, właśnie tak zacząłem robić. Oczywiście o ile wyniesienie danego dnia jest możliwe ale generalnie wiedzą, że wynoszę w ustach i nawet mi to nawet mówią. I w istocie efekt jest znacznie lepszy.
  • 650 / 63 / 0
witam jestem w nl i moge tu kupic metadon w tab 5mg i 10mg firmy molteni .moje pytanie to czy da rade przeobic te tab do iv .miał ktos stycznosc z ta forma mietka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.