Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 522 / 104 / 0
Nie ma żadnej sprzeczności :)

"ponoć -mówiący, nie wiedząc, czy to, co mówi, jest prawdą - powołując się na to, co powiedział mu ktoś inny"

https://wsjp.pl/index.php?id_hasla=8009
  • 174 / 27 / 0
https://pasteboard.co/JlflrXIv.jpg
Pierwsza damulka bez treningu i druga
https://pasteboard.co/JlflOfa.jpg
Z zastosowanym toppingiem, martwiłem się że spraprałem sprawę, ale mimo że jest automatem nie wygląda jakoś bardzo źle, powiem nawet że kwiaty wyglądają lepiej ze strony wizualnej, bo w tej pierwszej niestety widzę praktycznie same liście cukrowe, tak czy inaczej już ostrze nożyczki :zombie:
  • 12816 / 2493 / 0
Całkiem spoko krzaczki muszę przyznać.

@Qlop - źle zinterpretowałem to, co napisałeś - sorry za zamęt : )

Ja dziś byłem na spocie. Doniczkowe krzaki podrosły tak, że nie wierzyłem.... masakra, jakie się tam niemal SCROG zrobiło.
Za to mój największy (no name) był dość mocno przesuszony (choć widziałem już dużo bardziej). Ostatni raz lałem mu w niedzielę - w międzyczasie padało, ale widocznie to za mało. Dostał ok 5.5 L wody (w tym 3 L z 75% dawką Biohumus' do zielonych). Po 30 minutach był już w o wiele, wiele lepszym stanie i jutro z pewnością będzie już prężył liście.
Dużo krzak jednak potrzebuje konkretnie wypić i to moje 1.5 L na dobę wydaje się teraz kroplą w morzu potrzeb. Póki są upały, to trzeba będzie się do niego fatygować częściej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 260 / 22 / 1
Jest jeszcze sens kiełkować jakiegoś automata?
  • 12816 / 2493 / 0
Moim zdaniem nie. Nawet najszybsze dojdą dopiero w październiku, ale rozchodzi się o to, że najlepsze miesiące pogodowe już za nami i nie masz już szans na sensowny zbiór.
Zanim go wykiełkujesz i posadzisz, upały się skończą i będzie połowa sierpnia. Połowa lipca to ostatni dzwonek.
  • 505 / 92 / 0
Zgadzam się z kolegą wyżej, bez sensu robota
  • 241 / 38 / 0
@jezus_chytrus mówiłem Ci że wincyj wody trzeba %-D, teraz odparowuje strasznie przy tym żarze...
  • 12816 / 2493 / 0
No wiem, że mówiłeś, a ja nie posłuchałem. W każdym razie krzak ma się już bardzo dobrze, ale jeszcze jebaniutki nie kwitnie. Połamałem go za to trochę i dostał jakieś 2.5 L wody. Jutro dostanie 3 L z ostatnią (mam nadzieję) dawką Biohumus'a do zielonych.
  • 61 / / 0
Cześć, jak myślicie ile zostało czasu do ścinki dla mojego automata ak47 ?
  • 78 / 4 / 0
@FunK ona dopiero zaczęła kwitnąć, dobre półtorej miesiąca zostało :)
Uwaga! Użytkownik frytazeszklem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.