"ponoć -mówiący, nie wiedząc, czy to, co mówi, jest prawdą - powołując się na to, co powiedział mu ktoś inny"
https://wsjp.pl/index.php?id_hasla=8009
Pierwsza damulka bez treningu i druga
https://pasteboard.co/JlflOfa.jpg
Z zastosowanym toppingiem, martwiłem się że spraprałem sprawę, ale mimo że jest automatem nie wygląda jakoś bardzo źle, powiem nawet że kwiaty wyglądają lepiej ze strony wizualnej, bo w tej pierwszej niestety widzę praktycznie same liście cukrowe, tak czy inaczej już ostrze nożyczki
@Qlop - źle zinterpretowałem to, co napisałeś - sorry za zamęt : )
Ja dziś byłem na spocie. Doniczkowe krzaki podrosły tak, że nie wierzyłem.... masakra, jakie się tam niemal SCROG zrobiło.
Za to mój największy (no name) był dość mocno przesuszony (choć widziałem już dużo bardziej). Ostatni raz lałem mu w niedzielę - w międzyczasie padało, ale widocznie to za mało. Dostał ok 5.5 L wody (w tym 3 L z 75% dawką Biohumus' do zielonych). Po 30 minutach był już w o wiele, wiele lepszym stanie i jutro z pewnością będzie już prężył liście.
Dużo krzak jednak potrzebuje konkretnie wypić i to moje 1.5 L na dobę wydaje się teraz kroplą w morzu potrzeb. Póki są upały, to trzeba będzie się do niego fatygować częściej.
Zanim go wykiełkujesz i posadzisz, upały się skończą i będzie połowa sierpnia. Połowa lipca to ostatni dzwonek.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.