Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
siksa pisze:Xavi pisze:
Po tym rozczarowaniu chyba czas pożegnać się z pentagonem. Zaproponujcie jakiś podobny afrodyzjak ;-)
Lube and a duckduckgo map, dude where's siri at?
You want food i got a myriad,
A whole spectrum of colours for you if you feelin' that
Brown sugar, white rock, green leaves,
Red string, gray powder, anything"
Do rzeczy: Za bardzo przypomina mi uliczną fetę, z tym że sporo mniejsza euforia wjeżdża i spływ trochę "smaczniejszy". Niestety pojawia się też taki nieogar w bani, za którym de facto nie przepadam, szękościsk na spokojnie do opanowania. Tachykardia natomiast jest ogromna - Sporo większa niż po władzie (oczywiście to moja subiektywna ocena). Jak dla mnie typowy stymulant bez większych smaczków i dodatkowych właściwości. (Euforia płyciutka i krótka.) Dodam, że przyjąłem około 300 mg w klamę przy 4 podejściach przez kilka godzin i jestem już tym zmęczony.
Chyba trzeba się rozglądnąć za czymś o trochę innym profilu działania :)
PZDR.
KANNABINOIDY
Ja skusiłem śię ostatnio na pente pirwszy i ostatni raz z promocj to jest dobry szampon lub paprir toaletowy a nie dragi czy jedzenie tak chujowego sortu już dawno nie jadłem.
Niema dobrego dojścia i jak narazie pierdole tą substancje:)
Czyli wychodzi na to, że po prostu na sort chujowy trafiłem, ja to mam niefarta.
KANNABINOIDY
Dlatego jako, że w dziedzinie B-K nie czuję się mocny, zacząłem od pentedronu, wcześniej czytając sporo stron wątku o nim.
Uznałem, że po dosyć długiej przerwie w spożyciu stymulantów, postanowiłem, że wezmę właśnie pentedron. A to że jeszcze w takiej korzystnej cenie to jeszcze bardziej mnie skłoniło do zakupu. Nie rzucam się od razu na głęboką wodę w temacie B-K bo po prostu czasami nie wiem czego mam się konkretnie spodziewać. Kroczek po kroczku, jak Bóg da, to spróbuję innych substancji RC .(w temacie których zaczynam się też z ciekawości edukować)
PZDR.
KANNABINOIDY
Moja babka by Ci powiedziała 'Boga do tego nie mieszaj'. :D
PZDR.
Ps. summa summarum poszło koło 500 mg tego penta (ostatni sniff o 20, teraz 4 mg klonazepamu pod języczek, dźojcik i spróbuję usnąć.
Dobranoc, narkomany.
KANNABINOIDY
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.