ODPOWIEDZ
  • 119 / 2 / 0
Raczej nie da sie znalesc kompromisu miedzy zachowaniem neutralnego wygladu, a satysfakcjonujacym dzialaniem. Jedno wykluczy drugie i na odwrot.
  • 248 / 3 / 0
fforiwr pisze:
Mam kilka pytań [...] chcemy go powtórzyć (tym razem na plaży ;D)[...]
A przez większą część tripa męczył mnie straszny szczękościsk[...]
C dopadła nas po tym mordercza zwała
(po 150 mg jasnobrązowego sortu, po jakiś 3 h dorzutka 100mg), tym razem chcemy wciąć mix 75+75 5- i 6-apb bez dorzucania, ewentualnie rozłożyć to na 2 porcje.
Jeżeli pojawiły by się takie same efekty uboczne to czy macie pomysł co z tym zrobić?
Iść na plażę po 6-APB to mało rozsądny pomysł (intensywne światło i rozjebane oczy to zły duet).
A) Szękościsk - gumy do żucia trochę pomogą, nieduża dawka alkoholu może troszkę rozluźnić.
B) Nie odniosę się, nie mam problemu z oddawaniem moczu po 6-apb
C) ZDECYDOWANIE ZA DUŻO! 250mg, dobrze że swojej dziewczynie krzywdy nie zrobiłeś. Zjedz normalną dawkę i zwała będzie dużo mniejsza, można wypić na koniec piwko i dopalić spliffem, ja śpię jak dziecko. Benzo też pomoże, estazolam dawał radę.

@M864,
Tak będzie widać po oczach, źrenice są powiększone maksymalnie nawet po małych dawkach, po dużych (150<) to już nawet ktoś nieobeznany w temacie pozna.
  • 550 / 3 / 0
Satif pisze:
U ketonowych zwierząt z pewnością, 125mg PO tylko lekko posmyrało mnie i rozjebało oczy, drugie 125mg (IV) już klepło chyba tak jak powinno - ale koszmarnie się to rozpuszcza.
Satifku, ile odczekałeś od czasu konsumpcji p.o. do podania i.v.? Przy małych (optymalnych dla nie ketojadów) dawkach nie odczuwasz działania typowo serotoninowego (psychodeliczne zmiany percepcyjne, zmiana sposobu myślenia, empatia)? Zażywasz SSRI? Jadłeś w ostatnim czasie jakiś seretoninergiczny narkołyk? Byłeś pod wpływem czegokolwiek w czasie podania?
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
Leków żadnych nie zażywam, IV nastąpio conajmniej 1,5h po PO. Empatia i zmiana myślenia wystąpia w bardzo malym stopniu, nawet po IV. Z tydzień wcześniej zażywalem mefedron w postaci jednego strzala (400-500mg tolerka jest wyjebana jak najman na ringu).
tekst powyżej =/= prawda
  • 33 / 1 / 0
Czy zażywanie gbla dzień przed lub gdy 6-APB zacznie schodzić jest złym/niebezpiecznym pomysłem?
Mam na myśli uśpienie się gieblem, kiedy zostaje czysta stymulacja(strasznie ciężko mi zasnąć po takich zabawkach a czasami trzeba).
No i w ogóle, czy mix gbla z benzofuranem może dać pozytywne efekty typu podbicie fazy i czy jest bezpieczny?
reedukacja
  • 72 / 1 / 0
U Was bodyload objawia sie potezna tachykardia ?Na zejsciu tez?
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
U mnie bodyload się nie ujawnia wcale, a tachykardia to sprawa normalna przy takich substancjach.
tekst powyżej =/= prawda
  • 106 / / 0
3F pisze:
U Was bodyload objawia sie potezna tachykardia ?Na zejsciu tez?
Jak dawki są za duże to tak. Albo masz 5APB, po nim tego typu efekty uboczne u mnie się czasami zdarzają. Dlatego wolę 6stke. W normalnych dawkach nic takiego nie powinno mieć miejsca.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Skoncz pierdolić głupoty, to jeden z efektów działania tego typu substancji jak napisał Satif.
Potężną tachykardię można różnie rozumieć, napisz konkretniej jak już 3F
BS
  • 1199 / 8 / 0
do 120 uderzen serca na minute nie ma sie co martwic.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.