Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 157 / 8 / 0
pfu pisze:
na dniach ma dojść paczka a mnie wciąż nurtuje kwestia dawkowania obecnych sortów, przeczytałem cały temat i rozstrzał w dawkach jest niestety całkiem spory :-/
zwyczajowo stosowałem 3-FA lub 6-APB oralnie po 120-130mg i to mi odpowiadało, podobnie z MDMA - 150mg to był absolutny max
czy 130mg 4-FMA da podobny efekt do wyżej wymienionych? Wiem że to inna substancja i profil działania nieco inny, ale chodzi mi o intensywność - nie chcę przesadzić na pierwszy raz ale nie chciałbym się też zawieść
Testowana będzie na imprezie, oralnie, jednorazowo, bez dorzutek

200 oral.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 6 / 0
Mam ziomka który chciałby aby to było jak najbliżej MDMA. Mam mu to zmixowac z 4cmc? Bo nic innego nie mam serotoninowego

Osobiście swojej dawki nie będę profanowac jakimś 4cmc, zjem samo 4fma
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 619 / 45 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: ravez »
Daj mu samo fma i będzie si.
  • 1121 / 155 / 0
Nieprzeczytany post autor: WRB »
Też proponuje samo 4-FMA.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 571 / 29 / 0
150 mg 4FMA zapuszczone iv było za mocno, kardiozwała, nerwowość, lęk i bardzo silna stymulacja, nachalna i przygniatająca. Nie sądziłem że w tym tyle mocy i trzeba z szacunkiem, teraz już wiem. Potem w bombce z 3CMC dało bardzo przyjemne doznania. Dobra rzecz ta amfa.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 107 / 0
Chlopie donosowo 150mg dobrego sortu wypierdziela na pare godzin.
To nie amfa to metamfa.,
Powtarzam 2 rzeczy:
- NIE MIXOWAC !! ta substancja jest na tyle konkretna, ze nie trzeba mixowac !!
- ZBIJAC TOLERKE !! - min 3tygodnie jak chcecie dostac wersje demo, powyzej 3tyg jak chcecie poznac bliskich wladka
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 619 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: ravez »
Walicie 4-FMA donosowo? o.0
Czemu nie bąbki?
  • 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Colour »
Najlepiej imo wsypać do wody i wypić.
Spoiler:
  • 1674 / 107 / 0
ravez pisze:
Walicie 4-fma donosowo? o.0
Czemu nie bąbki?
A jak sie wali amfetamine?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Ale to nie feta tylko 4fma
Jest to zasadnicza różnica
Tak samo 4fa ładować oral
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.